2.7mag ik je hoodie aan?''

50 1 1
                                    

Ik pak zijn kaken en draai zijn hoofd terug. Whow zijn kaken. ''Niet kijken, mendes'' Hij lacht en stapt onder de douche. Ik kleed me snel uit en stap er ook onder. Ik pak gelijk de shampoo. Ik voel Shawn zijn ogen op me. Ik bloos. ''Niet zo kijken'' zeg ik. Hij geeft een kusje.

''Je bent echt mooi hoor Jessica'' zegt hij.

{Jessica}

Shawn streelt door mijn haar. Ik word wakker en kijk gelijk in het gezicht van Shawn. ''Lekker geslapen?'' Ik knik. ''Het onbijt is er'' zegt hij. ''Al lang?'' vraag ik. ''nee net'' ik knik. Ik wrijf in mijn gezicht en pak mijn telefoon. Overal berichten, twitter , instagram alles. Ik schrik. ''Wat is er?''vraagt hij.  Ik zucht '' iedereen tagd me in roddelbladen met dat van gister''

''Jij ook al?" zegt hij. ''Jaa,'' 

Ik ga weer met mijn hoofd op Shawn zijn borskast liggen. Hij streelt mijn haar. Hij pakt met zijn andere hand mijn hand weer vast. De bekende tintelingen schieten weer in mijn handen. Wat doet hij toch met me?

Ik kijk op van Shawn's borskas. ''Shawn, nu je toch naar Amsterdam gaat zullen we een dag eerder dan kan je de rest van mijn familie zien.'' zeg ik. Shawn's glimlacht groeit met de minuut. ''Ja, natuurlijk lijkt me leuk'' zegt hij enthousiast. Zijn ogen lichten op. Zijn glimlacht ligt perfect op zijn lippen. 

''Dan moeten we vandaag wel inpakken en het vliegtuig nemen he?'' 

ik knik. ''Ja, het zal vast wel warm worden''Zeg ik. ''Hoe weet je dat zo zeker?'' vraagt Shawn. ''Mijn tante zei het'' beantwoord ik. Hij knikt.

~~~~~

Ik heb veel zomer kleding in mijn koffer gedaan en wat andere spullen wat ik ga gebruiken. Shawn heeft alleen maar wat blousjes, korte broek en wat t-Shirts in de koffer gedaan. niet veel

We stonden al even in de rij. Er kwamen al weer veel fans maar Shawn heeft een vleigtuigt geregeld nou ja eigenlijk Andrea. Van hem mochten we ook eerder gaan. We lopen door de hal. Ik neem een slokje van mijn flesje water. Het is hier nog warm, maar straks in het vliegtuig ik weet het niet.

We lopen verder het vliegtuig in. We gaan achteraan zitten. 

''Shawn mag ik je hoodie aan?'' smeek ik hem. Hier in het vliegtuig is het niet zo warm. Hij lacht eventjes en knikt dan. Hij trekt zijn warme hoodie uit. Daaronder heeft hij nog een t-shirt. Hij overhandigt me de hoodie. ''Ah dankje, je bent perfect'' zeg ik. Ik geef een kusje op zijn mond.

De warmte komt nog van Shawn's hoodie. Shawn pakt uit zijn koffer voor hem een vest. Hij glimlacht naar me en haalt de rits omhoog. Hij slaat een arm om me heen. De vliegtuig stijgt op. Een hoop lawaai komt er vanaf. Andrea zit ergens voor aan. Andrea kijkt nog even achterom, Shawn steekt zijn duim op dat het goed is. Hij krijgt een knik terug. Ik ga tegen Shawn aan zitten, nog net niet op zijn schoot. Hij lacht.Na even zitten we in de lucht. Shawn zit bij het raamkant. Ik kijk met hem mee.

Shawn kijkt naar een tijdje mij aan. ''Netflix?'' vraagt hij. Ik knik niet wetend wat we anders kunnen doen. Op de stoelen voor ons hangt een schermpje. Shawn pakt oordopjes. Ik stop het oortje in mijn oor.Shawn bij de andere kant. 

''Welke film?'' Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. ''Maakt niet uit als ik maar tegen je aan kan liggen'' grinnek ik. Zijn glimlach word groter. ''Lag je elk minuut maar naast me'' fluistert hij. Ik bloos even en geef hem een kusje.

Veel mensen zitten ook niet in het vliegtuig, veel oudere mensen die natuurlijk niets van Shawn hoeven of hem überhaupt kennen en geen fans.

Vinden jullie Shawn ook zo cute? 

duh waarom ben je hier anders, Shawn fanfictie

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu