37 ''Je was jaloers ''

57 1 0
                                    

   ''lukt het lieverd'' grijnst hij. Ik kijk naar zijn gezicht. ''Ja'' glimlach ik.  

{Jessica}

We lopen het zwembad in. We springen eerst onder de douche. Het is niet heel druk. De meeste zijn op vakantie. Ik zie veel ouders met spelende kinderen. Er komt een meisje van ongeveer 12 jaar naar ons toe. ''Oh jij bent Shawn Mendes!'' Gilt ze. ''Mag ik alsjeblieft met je op de foto'' Shawn knikt glimlachend en laat mijn hand los. Het warme gevoel verdwijnt. Achter haar komt haar zus en haar moeder vandaan. De zus is totaal niet lelijk. Ik voel jaloezie opborrelen.

De moeder maakt een foto. Shawn geeft haar nog een knuffel. ''Wil je ook op de foto of geen fan?'' gtlimlacht Shawn. Ze knikt beschaafd. ugh waarom doet ze zo raar. Chelsey pakt mijn hand en wijst naar het zwembad. ik knik en leg mijn hand op Shawn's schouder om zijn aandacht te houden. Hij schud mijn hand weg en kijkt naar het meisje met bruine gestijlde haren nog helemaal nat.

 ''Ik wil wel op de foto'' ze bloost.

 Hij loopt naar haar toe voor een foto. Ik kuch ongemakkelijk. Na de foto loopt Shawn weer naar me toe. Ik wil zijn hand pakken maar hij trekt weg. ik kijk hem aan. Hij zwaait en loopt weg.

 ''Shawn wat is er?'' zucht ik. Hij haalt zijn schouders op. Ik pak hem vast en stop hem. ''Shawn'' Hij schud zijn handen van hem af en loopt weg met de tweeling. Ik bliijf verbaasd achter. Ik loop snel achter hem aan. ''Sha-'' Net als ik zijn schouder wil pakken voel ik me uitglijden. Voor dat ik val voel ik twee sterke armen rond me.

''Je dacht toch niet dat ik je zomaar liet vallen'' grijnst hij. Ik kijk hem met grote ogen aan. ''Shawn'' fluister ik. Hij tilt me recht. ''Je was jaloers '' knipoogt hij. ik schud mijn hoofd en sla mijn armen. ''nee hoor'' Hij grijnst breder. ''Was jessica niet jaloers'' Hij komt dichter bij. ''Misschien een beetje'' lach ik. ''Zie je wel'' ik rol mijn ogen. Ik pak zijn hand en trek hem het water in.

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu