2.12'Dit pak staat mij gewoon geweldig''

44 1 0
                                    

  Ik heb Shawn in een pak gedwongen het stond hem zo goed en ik heb een zwart jurkje wat match bij dat van Shawn. Het is dan ook een net feest.   

{Jessica}

Ik trek de jurk aan en doe het kettinkje om wat Shawn me had gegeven. Het is een muziek noot met onze datum erin dat we met elkaar kregen, dat ik officieel zijn vriendin werd. Ik glimlach bij die gedachten. Ik doe mijn oorbellen in en zet de krultang vast aan. Ik doe gelijk mijn make up op. Als ik mijn resultaat in de spiegel bekijk. Zit het echt mooi. Op dat moment komt Shawn gedoucht en in zijn pak de badkamer uit. Hij heeft wat gel in zijn haar gedaan wat hij nooit doet. 

''je wilt een goede indruk hm'' Hij knikt ''Zowat heel je familie is daar'' zegt hij. Gelijk komen mijn ouders weer op in mijn gedachten. ''Ohja mijn luders zijn ook overgevlogen'' glimlach ik. ''fijn''

''Shawn wil je me helpen met krullen?"' pruil ik. ''Is goed'' Hij gaat achter me staan en maakt de eerste krullen. Ik bekijk mijn eindresultaat. ''Shawn het is prachtig'' het overdonderd me hoe mooi. Ik draai me om en geef hem een kus. 

''Doe je dit vaker'' plaag ik hem. Hij lacht. ''Eerlijk gezegd heb ik het wel is bij Aaliyah gedaan maar het ging nooit zo goed'' zegt hij schouderophalend. Ik glimlach en sta op. Ik knuffel. ''Als er kreukels in komen he'' dreigt hij lachend. Ik kijk naar hem op nog steeds knuffelend. ''Jij durft'' zeg ik uitdagend. ''Ik durf zeker'' zegt hij met gespleten ogen. ''Je vind de pak gewoon mooi'' 

''Dit pak staat mij gewoon geweldig'' zegt hij overdreven.

 Ik grinnek. ''Egoistisch Mendes'' zeg ik maar ik geef hem geen ongelijk. Ik laat hem los en strijk over mijn jurk. Shawn strijkt overdreven zijn pak goed. ''Whauw Shawn'' lach ik. Mijn tante roept ons. ''We komen eraan!" schreeuw ik terug. Ik pak Shawn zijn hand. We lopen naar beneden. ''Prachtig'' zegt mijn tante. Ik glimlach.

Al het eten is er al heen gebracht. We stappen in mijn Tante's auto en ze begint met rijden.

We komen aan bij de zaal die we elk jaar huren. Als we uitstappen pakt Shawn nerveus mijn hand. ''nerveus?'' vraag ik fluisterend. Hij knikt. ''Alles komt goed''  Ik geef hem een kus op zijn lippen. ''Wacht'' Hij staat gelijk stil. Ik veeg met mijn duim, de lippenstift van zijn lippen. ''Klaar'' glimlach ik. Hij lacht en loopt met me mee naar binnen.

Ik zie al veel mensen zitten. Ik glimlach als ik mijn familie zie. Ik zie mijn tante zitten en Ooms. Ik zwaai als ik mijn ouders zie zitten. Ze zijn allemaal mooi gekleed. Mijn zus komt aanlopen.

''Jess wat zie je er toch mooi uit'' zegt ze. ''Dankje jij ook''

Hoevaak gebruik ik wel niet. 'Glimlach ik' idk te vaak

Treat You Better Where stories live. Discover now