32''Romantisch koken he? ''

88 1 0
                                    

  Wat zal ik met hem moeten als ik Shawn heb. Tss  

{Jessica}

Shawn zit met Chesley en Brandon in de tuin te rennen. Chelsey gaat op het gras zitten met haar paardjes en barbiepoppen. Ik glimlach ernaar. Shawn zit te voetballen met Brandon. Brandon scoort steeds. Ik zie dat Shawn niet zijn best doet en hem laat winnen ondanks hij niet kan voetballen. Shawn gooit dramatisch zijn handen in de lucht als Brandon weer scoort. Er ligt een grote glimlach op Brandon zijn gezicht ook op die van Shawn. Ik lach als Shawn zich laat vallen.

Ik pakte de grote mix voor de soep en deed het erbij in. Ik roeide er doorheen. Ik maakte de tafel leeg en begon de tafel te dekken. ik hoorde een pling. De stokbrood was klaar. Ik opende hem.Ik pakte ook nog snel een handschoen. Ik probeerde hem snel te pakken maar mijn arm verbranden aan het rekje. Ik liet hem los en trok mezelf terug. Ik vloekte binnenmonds. ''Shit'' 

''He op je taal letten he?'' grinnikte Shawn. Hij kwam aanlopen. ''Jessica wat is er?'' ik schudde mijn hoofd en beet op mijn lip. Hij pakte mijn arm en zag het rode plek. ''Jessica!"' schreeuwde hij bezorgd.Hij tilde me op en zette me op de aanrecht. Hij deed snel de kraan op lauw water en hield mijn eronder. 

''Romantisch koken he? '' zei ik nerveus grinnikent.

 Daar had hij het gister namelijk over dat ik dat zo goed kon. Hij grinnikte en schudde lachend zijn hoofd. Hij pakt mijn arm en bekeek het. Hij drukte een kus op de wond.

''gelukkig trok je snel terug want het is gewoon een beetje verbrand heel erg is het niet'' ik blies mijn ingehouden adem uit. Hij drukte nog een kus op mijn wond en tilde me ervan af. ''Met mijn kusje gaat het zo weer beter'' ik rolde mijn ogen. ''Tuurlijk''

Hij pakt de handschoen van de keuken af en pakt dan rustig de stokbrood. ''Deze moest je hebben?" ik knik. Ik wijs naar de snijplank. Hij legt het erop. Chelsey komt huilend binnen gerent met Brandon achter zich aan. ''S-Shawn '' huilt ze zachtjes. Shawn draait zich onmiddellijk om en rent naar haar toe

 ''I-k I-k ben heel erg gevallen'' snikt ze

''Stt'' Shawn tilt haar op en zet haar op de aanrecht. Hij bekijkt haar knie. Hij pakt een pleister uit het kastje en wat zalf. ''ik pak wel een doekje'' hij knikt. Ik ren snel naar boven om een washandje te pakken al snel heb k hem en geef ik hem aan Shawn. Brandon staat er pijnlijk naar te kijken en houd Chelsey haar hand vast. Chelsey heeft Shawn zijn andere hand stevig vast. Shawn is zo schattig met kinderen.  Hij maakt de wond schoon op haar knie. Hij doet er wat zalf op. Ze kijkt pijnlijk naar haar knie Shawn plakt de pleister op. Chelsey knuffelt Shawn. 

Ik glimlach ernaar. ''Gaan jullie maar tv kijken we roepen jullie zo voor het eten'' zegt Shawn. Ze knikken braaf en lopen de woonkamer in.

Ik zucht lief. ''Shawn je bent zo schattig met die kinderen'' hij rolt lachend zijn ogen. ''Ik ga even bij ze kijken ja?'' ik knik en druk een kus op zijn wang. Ik roer nog snel door de soep. Ik hoor Shawn weglopen. Ik draai me om naar de snijplank en begin met snijden.

Opeens voel ik twee handen op mijn heupen en een hese stem in mijn nek. Shawn. Ik snijd de laatste stukjes stokbrood. 

''Shawn ik kan me niet concentreren met je handen op mijn heupen''lach ik. Hij grinnikt. Ik draai me om..

OEEEHH cliffhanger waarschijnlijk gwn Shawn maa okey ;D You never know. I'm mean :)

Treat You Better Where stories live. Discover now