2.20 ''Alsjeblieft Jessica'

36 2 0
                                    

  Het laatste wat ik zie was Shawn die aan kwam rennen en de auto...  

{Shawn}

Ik hang over Jessica heen. ''Jessica Jessica, houd vol'' tranen wellen op. Fans staan op me heen. De man in de taxi stapt snel uit en loopt naar ons toe.''Hoe kon je! kon je niet uitkijken!'' roep ik gefrustreerd. hij houd zijn handen in de lucht. ''Sorry echt het ging perongeluk'' slikt hij. Ik zucht gefrustreerd en haal een hand door mijn haar. ''Alsjeblieft Jessica'' snik ik. 

Tranen vallen uit mijn ogen. Ze ligt er hopeloos bij. Ik houd haar hand vast en wrijf met mijn duim over haal handpalm. De fans kijken geschrokken. Sommige maken snel nog foto's maar het maakt me niet uit. Het enige wat ik wil is dat Jessica weer wakker word. Dat ze weer onder de douche kan zingen, dat ze me weer knuffelt, dat ik haar warme lippen kan voelen, hoe ze met haar kleine handjes door mijn haar ging, hoe ze mijn buik altijd streelde en hoe ze me vertelde hoeveel ze van me houd. Alles zou ik nu willen horen en voelen.

Alles vervaagt om me heen. Ik zie alleen Jessica voor me, Haar lichaam in mijn armen. 

De amulance komt aanrijden. Ze leggen haar op de brandcard. 

''Alstublieft mag ik mee'' smeek ik. De vrouw kijkt haar collega aan. ''Nee sorry meneer het mag echt niet'' zegt ze meelevend. ''Maar ik ben de enige hier nu voor haar alstublieft'' smeek ik. Ze schud haar hoofd. Jessica word verder bij me weg geschoven. Ik geef een kusje op haar hand. Haar hand valt langzaam uit de mijne. De tranen vallen. Ze beweegt niet ze geeft geen kik. Ze kreeg een harde klap. ''Alstublieft wees voorzichtig met haar'' Ze knikt en sluit de deuren. Cameron en Yoella staan achter mij. Ook met tranen. Cameron slaat zijn armen om me heen en geeft een bro hug. 

''Gaat ze het overleven?'' vraag ik hem. Hij laat me los en kijkt me aan. ''Vast wel'' Yoella valt in Cameron zijn armen en huilt. Ik kijk naar beneden en ga hopeloos zitten. Met mijn handen steunend op mijn knieen met  mijn gezicht in mijn handen.

Sad hoofdstuk dit (en kort) :c 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu