30''Ma dat is niet grappig''

70 1 0
                                    

''Hoe Manuel? Hij is er nooit! Aaliyah is er bijna niet meer ik weet het niet meer'' huilt ze. ''het geeft niet kom hier'' zegt Manuel.

Ik kijk Shawn aan. Hij kijkt geschrokken naar de keuken wat hij daar net hoorde. 

{Jessica}

Aaliyah gaat rustig zitten en kijkt naar beneden even later zien we Manuel en Karen aan komen. Karen veegt nog snel haar tranen weg. ''ma is er iets?" vraagt Shawn bezorgd. Hij staat op. ''Shawn alsjeblieft ga even zitten'' vraagt Manuel. Shawn gaat weer zitten

 ''Het ging even niet zo goed met je moeder , en toen zijn we gaan kijken en ze is dus zwanger'' Ik kijk geschrokken op.  Aaliyah en Shawn kijken ook geschrokken. 

''Ma waarom zei je dat niet eerder?'' Shawn staat op en loopt naar Karen toe net zoals Aaliyah. Ze geven haar een knuffel. Ik kijk er lief naar toe.

Ze begint te lachen. Ze kijken raar op. ''Grapje'' Shawn kijkt haar serieus aan waardoor ze harder begint te lachen. ''Ma dat is niet grappig'' Manuel begint nu ook te lachen. ''En dat in de keuken dan!?"' vraagt Shawn. ''Dat is gespeeld welke dag is het?'' Shawn denkt. Aaliyah begint te lachen. ''1 april'' Shawn rolt zijn ogen. Waardoor Karen weer lacht. Ik grinnik ook.

~~~~

Ik en Shawn liggen op de bank. Hij heeft zijn arm om me heen geslagen. Karen en Manuel zitten op de andere bank. We kijken een voetbal wedstrijd. Karen zet de tv zachter en kijkt ons aan. Manuel en Shawn zitten nog steeds helemaal in de tv. Ik knip voor Shawn zijn ogen. ''Oh hey'' Hij geeft me een kus en kijkt verder. Ik rol mijn ogen.

''Shawn even luisteren.'' ze zucht en zet de tv op pauze. ''He!''

 ''Ja even luisteren, wat dachten jullie ervan om 2 dagen op te passen op familie Cullens?""

 Ik knik en kijk blij naar Shawn. Ik kijk hem met een big smile aan. Hij zucht. ''Oke voor jou'' Ik spring op hem en zoen hem. ''Omdat het 2 dagen zijn mag k dan nog ene kus.'' grijnst hij. Ik rol mijn ogen en geef hem een kusje. Hij pruilt.

 ''misschien zo meer'' fluister ik en wijs naar zijn ouders. Hij snapt het en lacht. Hij trekt me weer de bank op.

~~~~

''Weet je, die Cullens hebben wel een groot huis'' ik knik. ''Op wie moeten we eigenlijk passen?'' Hij haalt zijn schouders op. ''Ma op wie moeten we passen?" Ze loopt de keuken uit en komt in de woonkamer staan. ''Op een tweeling'' glimlacht ze. ''Cute'' 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu