2.11''Past goed bij je'

43 1 0
                                    

  ''Maar ik kwam erachter dat ik van je hou en je zo graag terug wil en dat ik moest wachten op jou'' verteld hij wanhopig. Waarom kan hij niet zien dat ik hem niet meer wil en Shawn heb. Een jongen die altijd bij me zal blijven eigenlijk altijd al heeft gedaan.  

{Jessica}

'"Lex, ik heb Shawn hij maakt me gelukkig en wij hebben het ook leuk gehad maar het was een middelbare school liefde je hebt me pijn gedaan het word nooit meer hoe het was zoek iemand ander met wie jij gelukkig word oke? ik wil best vrienden blijven zo ver dat gaat'' vertel ik hem. 

Ik wil dat dit afgerond is. Dan kan ik rustig verder met Shawn. Hij knik dan en staat op. ''Dan zie ik jullie vanavond weer'''zegt hij en loopt weg. ''Doei'' roep ik nog.

Shawn en ik lopen weer naar de keuken waar we verder gaan met de taart.

Na even is de taart af. Ik kijk tevreden naar het eindresultaat. Shawn komt achter me staan, met zijn armen om me middel.Ik laat me tegen zijn borstkas aan vallen. Ik zucht genietend. Ik kijk nog naar de taart we ehbben er lang over gedaan, het is haast zonde om het op te eten. Mijn tante heeft al veel dingen gemaakt Muffins, koekjes, salades, het diner. Alles om vanavond door te komen. 

Mijn tante legt de zelfgemaakte lasange op de aanrecht. ''Willen jullie nog een pizza maken of willen jullie je nu alvast gaan klaar maken?'' vraagt mijn tante glimlachend. Ik kijk Shawn aan. Een zelfgemaakter pizza klinkt niet slecht. ''Is goed'' antwoord Shawn. Ik krijg een glimlach. Mijn tante legt alles klaar op de aanrecht. We wassen alweer onze handen. Mijn tante geeft ons twee schort's. ''dankje'' zeggen ik en Shawn tegelijk.

Shawn heeft een zwarte schort aan met Italian Food Delicious, Ik lach omdat ik weet dat Shawn Italiaans eten lekker vind. ''Past goed bij je'' glimlach ik. Hij lacht. ''Jouwe ook hoor'' Ik lach. Ik heb een witte schort met never trust a skinny cook. 

''Nou hup aan het werk'' lacht mijn tante. We beginnen met het deeg rollen. Nou ja, Shawn. Ik snijd vast wat paprika's.

~~~~

De pizza is klaar, hij ziet er heerlijk uit. Ik zou zeggen dat deze pizza zelfs in een restaurant verkocht zou kunnen worden. ''bedankt'' glimlacht mijn tante. Mijn neef is ondertussen eerder ook al gekomen en heeft wat eten gebracht dat al klaar was. Zodat mijn tante het kon meenemen. We gaan zeg maar in een groot zaal eten, met een hele lange tafel en praten het meest over ons familie. Natuurlijk zal Shawn er in voorkomen dat hij mijn nieuwe vriend is, hij hoort nu ook bij de familie.

''Kunnen we nog helpen?'' vraag ik mijn tante. Ze schud haar hoofd. ''Ga jullie maar klaar maken'' Zegt ze. Ik knik en geef een kus op haar wang. We lopen naar boven. voor het laatst zie ik mijn tante, nog wat eten wegzetten. ''Hoelaat is het?'''vraag ik. ''3 uur'' krijg ik te horen van Shawn. Ik knik. We hebben al kleding. 

Ik heb Shawn in een pak gedwongen het stond hem zo goed en ik heb een zwart jurkje wat match bij dat van Shawn. Het is dan ook een net feest. 

Jaaa. Het jurkje

 Het jurkje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Treat You Better Where stories live. Discover now