2.29"blijf daar"

39 1 0
                                    

''Mooi want ze wil morgen gaan dan kunnen we de dag erna weer naar huis'' Hij knikt. ''Zullen we doen''

{Jessica}

We komen thuis aan. We hangen onze jas op en doen onze schoenen uit. Ik leg de spullen neer. Ik loop gelijk door naar de koelkast. Shawn legt ook een paar tassen neer. ''Wil je ook wat drinken?" vraag ik hem. ''Ja graag'' hij begroet mijn ouders. Ik kom terug met drinken en geef hem een glas. Als we het leeg hebben nemen we alle tassen mee naar boven. Ik pak de Shawn poster en leg hem op mijn bureau. De rest van de tassen liggen naast mijn bed. Shawn laat zich neervallen op mijn bed. Hij houd zijn armen open als teken dat ik bij hem moet liggen. Ik spring naast hem. Hij sluit zijn armen om me heen. Alsof hij me nooit meer laat gaan.

Shawn streelt mijn haar.

''Ik houd zoveel van je'' hoor ik Shawn in mijn haar fluisteren. Zijn hoofd ligt tegen het mijne. ''Ik houd ook veel van jou Shawn'' fluister ik terug. Mijn ogen worden slap. Ik val in de armen van Shawn in slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik word draaiend wakker. Als ik naast me kijk ligt Shawn er niet meer. Ik open mijn ogen meer. De warmte van Shawn voel ik niet meer. Ik stap uit bed. Ik leg een dekentje over mijn schouders. Ik loop gapend de woonkamer in. Ik zie niemand. Ik loop verder door het appartement. Als ik de keuken inloop staat Lex daar. "Lex?"

Hij grijnst. Ik kijk hem met samen geknepen ogen aan. "waar is Shawn?" Hij houd zijn hoofd schijn. Ik loop op hem af en druk dreigend mijn vinger in zijn borst. "Owee als jij Shawn iets aan hebt gedaan hè!" Hij snuift. Hij pakt ook mijn vinger en duwt die hard handig weg. " ik hen helemaal niks met Shawn gedaan" ik zucht en zoek mijn telefoon. Als ik de woonkamer inloop zie ik een briefje op de tafel liggen. Ik pak hem op. Lex komt de woonkamer binnen lopen en bekijkt me nauwkeurig .

Hi babe
Ik hoop dat je lekker hebt geslapen ik ben naar de winkel. Je lag zo lekker te slapen dat ik je niet wakker wou maken ik maak straks eten voor je dus niet eten! Oh en Lex staat voor de deur laat hem daar maar staan
- Shawn

Ik leg het briefje zuchtend neer. Te laat. Hij is al binnen.

Ik steun mijn hand op mijn heup. "Wat doe je hier , Lex " hij komt op me aflopen. " blijf daar" hij rolt zijn ogen en staat tegenover de tafel. " ik kom om te praten" "alweer" de deur valt in het slot. "Ik ben thuis!" Hoor ik Shawn lachend roepen. Lex komt op me aflopen. "Shawn!"

Joe

Treat You Better Where stories live. Discover now