12'Altijd''

113 1 0
                                    

  ''Ik wil je nooit meer kwijt'' Fluistert ze.'''Ik jou ook niet.''  

{Jessica}

Shawn pakt mijn hand. We lopen naar een prachtig boot. Een kleine boot kan je het niet noemen. We varen verder. Ik en Shawn hebben ook drinken. Shawn trekt zijn shirt uit. Ik heb nu uitzicht over zijn perfecte lichaam. Ik trek mijn t shirt en broekje ook uit. En zit nu in mijn bikini.

Als we bij een strand aankomen. Stappen we even uit om te zwemmen Shawn tilt me op. Ik gil het uit. ''SHAWN! NEE'' pruil ik. Maar word dan het water ingegooid. Shawn komt lachend naar me toe gezwommen. ''Dat was echt niet grappig.'' Probeer ik zo serieus mogelijk te zeggen. Hij pakt me bij mijn middel ''Sorry baby'' Ik draai me om en zoen hem. Shawn vraagt toestemming die ik hem al snel geef. Zo draaien onze tongen om elkaar heen. 

Ik hou van dit moment, en van Shawn.

Ik laat hijgend los. Hij grijnst. ''Laten we maar weer naar de boot gaan.'' Ik knik. We zitten weer op de boot. Shawn komt voor me staan. Hij pakt een doosje

 ''Jessica, wil je mijn vriendin zijn niet voor nu, niet voor een paar maanden maar voor jaren want ik wil je nooit meer kwijt'' Zegt hij met vol liefde.

Hij pakt zachtjes mijn hand en schuift hem erom heen. ''Je bent nu van mij'' fluistert hij. Ik knik. ''Jij van mij'' fluister ik terug. ''Altijd'' Ik kus hem zachtjes. 

Deze dag bestaat alleen maar uit liefde en kusjes. 

Nu heb ik eindelijk Shawn. Ik houd zoveel van hem. Nu al.

 Nu al

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

~~~~

We zijn alweer onderweg naar huis. We staan voor mijn huis. ''Babe, we kunnen deze dag samen af sluiten'' Ik knik. Want ik weet hoe graag ik bij Shawn wil slapen.  ''Dan pak ik nog even mijn spullen ga je mee?'' hij knikt en volgt me. Ik heb nog steeds zijn hand vast die ik elke dag wil voelen. 

Na mijn spullen gepakt te hebben. Lopen we naar de overkant. Shawn's huis. We komen de ouders van Shawn nog tegen. ''Is het erg als ik ga douche'' ik schud mijn hoofd. ''Zou ik na jou mogen?'' hij knikt. '' we kunnen ook samen'' grijnst hij. Ik schud mijn hoofd. ''Echt niet, Shawn'' Hij lacht en loopt naar de douche.

Als hij klaar is. Ga ik snel douche. 

Als ik in Shawn's zijn t shirt terug loop zie ik Shawn weer shirt loos. Ik grijns. I ga naast hem liggen. Ik streel langzaam zijn sixpack en borstkas. Ik moet er toch gebruik van maken. Shawn slaakt een zucht va genot. Hij streelt langzaam mijn haar. Ik heb mijn hoofd op zijn borst.

Hij zet de tv uit en trekt de deken verder over ons heen. ''Weltrusten babe'' fluistert hij. 

''Weltrusten''  ''I love you '' Mompelt hij. Een glimlach groeit. ''Ik hou ook van jou muffin''

Joehoeee. Ze hebben :D allemaal zo cutee jajaa 

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu