19''ik wil je niet kwijt door mijn stomme fout''

77 1 0
                                    

  Terwijl ik aan het vertellen was rolde er een traan over mijn wang . Nathan veegt bezorgd de traan weg.   

{Jessica}

"Praat met hem , Shawn heeft het heus niet zo bedoeld'' Zegt Nathan. Ik kijk naar beneden en knik. ''Ja, zal ik doen''  Hij trekt me in een knuffel. ''Stel je je broer niet teleur'' Ik schud lachend mijn hoofd. ''Ja'' 

Hij laat me los. ''De volgende keer komt hij er niet zo makkelijk van af '' Ik sla hem op zijn achterhoofd. ''Sukkel'' roep ik lachend. 

Ik pak mijn telefoon en kijk naar de tijd het is al best wel laat. ''Zullen we maar slapen? '' Hij knikt.  Hij loopt naar de logeerkamer toe. ''Doei slaaplekker '' schreeuw ik nog. ''Jij ook'''hoor ik nog terug. Zo val ik in slaap.

~~~~

Ik  word wakker. De zon schijnt fel op mijn gezicht. Ik wrijf over mijn gezicht en stap uit bed. Ik loop naar de logeerkamer waar Nathan nog slaapt. Ik schud lachend mijn hoofd. Nathan is niet zo van vroeg. Ik besluit hem toch wakker te maken.

''Eindelijk je bent wakker'' zeg ik. ''ja'' gaapt hij. ''Laten we ontbijten'' Het is half 10. Dus nog vroeg.

We beginnen gelijk met ontbijten. ''Ik moet 11 uur al weg want om 12 uur heb ik met wat vrienden afgesproken'' zegt Nathan. Ik knik. ''Is goed''

Nathan pakt al zijn spullen en loopt naar de bus. ''Doei het was echt gezellig nog bedankt'' roep ik. ''Jaa jij ook'' ik doe de deur dicht. Het is net 5 min over 11 uur. Zal ik naar Shawn gaan? ik bijt op mijn lip. Ik ben al helemaal klaar dus het moet geen probleem zijn.

Na even besluit ik toch te gaan. Dan sta ik voor Shawn's zijn huis. Zal ik gewoon open doen? Ik heb wel zijn sleutels en ben eigenlijk nog steeds zijn vriendin. Ik besluit toch aan te bellen. 

Shawn doet open. ''hey'' antwoord ik zacht. ''hey kom binnen'' Ik loop naar binnen en doe snel mijn schoenen en jas uit. ''Drinken?'' Ik knik. Hij loopt nar de keuken en schenkt wat te drinken voor ons in. ''Dankjewel'' Hij knikt. We lopen naar zijn kamer.

Dan zitten we op zijn bed. Het is stil, te stil. ''Het spijt me Jessica echt'' Hij pakt mijn hand en kijkt me aan. ''Kijk me aan'' zegt hij. Ik besluit hem toch maar aan te kijken. ''Ik houd van je'' ik slik. Ik ben hier echt slecht in. Tranen springen weer op in mijn ogen. ''Ik deed het voor Aaliyah''

''Je ging vreemd voor Aaliyah ben ik er dan niet?'' Hij zucht. ''Aaliyah word gepest door haar en haar vrienden oke? ik moest toch wat doen ze was zo ongelukkig ze vroeg of ik het wou uitmaken met jou en haar zou nemen dat wou ik niet dus besloot ze te zoenen'' Huilt Shawn. Ik kijk gepijnigd naar Shawn. ''Sorry'' fluister ik. Hij pakt mijn hand en drukt een kus op mijn voorhoofd. 

''ik wil je niet kwijt door mijn stomme fout''

Treat You Better Where stories live. Discover now