25'' Oeps ik heb je meer laten blozen''

80 1 1
                                    

H ''Maar nu heb ik jou voor me alleen en jij mij.''

''Dat is maar goed ook want ik ga je niet delen''

Ik lach en druk een kus op zijn lippen.

{Jessica}

''Zullen we nu naar mijn huis?'' vraagt Shawn. Ik knik en pak nog snel een paar haarelastiekjes. We lopen weer rustig de trap af en lopen naar Shawn zijn huis.

Shawn opent rustig zijn deur. Hij doet een teken van stil. Ik knik hij pakte mijn hand en lleidde mij naar boven. Hij deed de deur rustig dicht. Hij begon me gelijk te zoenen.  Hij stond daarna op. 

Hij trok zijn t shirt uit. Ik keek met grote ogen toe hoe prachtig zijn lijf was en het helemaal van mij was. Ik keek starend naar zijn lichaam hoe graag ik het nu wilde aanraken. Shawn kijkt grijnzend toe.

''Kan je het zien?'' Ik schrok op en bloosde. Hij lachte en gooide de witte t shirt. Ik stond op en ging naar de muur toe staan ik deed snel mijn broek en t shirt uit en trok die van Shawn aan. Shawn fluitte even. ''Shawnn!'' zei ik toen ik me omdraaide. ''Mooie BH hoor'' Ik sloeg plagend op zijn arm. 

Ik kreeg kippenvel omdat ik het koud. ik krrop snel onder Shawn zijn deken. Shawn trok nog snel een kort nike broekje aan en ging ook naast me liggen. Ik lig met mijn gezicht naar de muur. Beetje op instagram te scrollen en nog wat met vriendinnen te appen. Shawn legt zijn armen om mijn middel en kijkt over mijn schouder mee. Hij heeft zijn gezicht op mijn schouder gelegt.

Ik draai me om en leg Shawn's zijn hoofd op mijn buik. Mijn telefoon leg ik op het nachtkastje. Ik ga met mijn handen door Shawn zijn haren. Hij geeft een zucht van genot. Hij streelt mijn buik. 

Zo vielen we in slaap.

~~~~

Ik word wakker door het licht wat door het raam schijnt. Shawn ligt nog te slapen. Hij heeft me strak tegen zich aan gelegt. Shawn mompelt wat dingen in zijn slaap. Zijn haar hangt wat over zijn gezicht. Wat er mega schattig uitziet. Ik krijg meteen een glimlach. 

Ik geef een klein kusje op zijn lippen en ga dichter tegen hem aan liggen. Shawn legt meteen zijn armen om mijn middel.

Ik open mijn ogen een tijdje later weer. Daar zie ik een glimlachende Shawn me aankijken. Ik bloos en verstop me snel in de kussen. 

''Shawn niet staren ik zie er niet uit'' mompel ik in de kussen. Hij lacht en geeft ene kus op mijn haar.

 ''Ik vind dat je er schattig uitzicht en ik wil graag naar je kijken want je bent echt mooi''

Ik bloos nog harder en kijk toch op. Shawn kijkt me schuin aan.

'' Oeps ik heb je meer laten blozen'' lacht hij. Ik kijk hem aan. en geef hem een kus. Ik doe mijn haar in een losse knot. Waardoor er losse plukjes voor mijn gezicht vallen.


Treat You Better Where stories live. Discover now