23''Ik kan geen genoeg van je krijgen''

76 1 0
                                    

  ''Shawn!'' pruil ik. Hij lacht hard om mijn gezichtsuitdrukking.   

{Jessica}

We hebben onze suikerspinnen al op. Ik spring op Shawn zijn rug. ''Shawn waar gaan we heen?'' lach ik. ''dat zie je zo wel'' Hij gaat sneller lopen. We komen aan bij een kraam waar je kan schieten. Ik lach. ''Shawn je gaat toch niks winnen'' Zeg ik uitdagend. Ik ga van zijn rug af.

''Zullen we nog wel is zien'' grijnst hij. ''Ik ga die beer voor je winnen'' zegt hij vast beraden. Ik knik glimlachend. Hij betaald we krijgen een neppe schietgeweer . Shawn neemt het aan en begint op de blikjes te schieten. De eerste gaat mis. Shawn kijkt moeilijk. Waardoor ik lach. 

Er liggen nog 3 blikjes op een rij en Shawn heeft nog een pijltje. ''Ik hoop zo dat ie raak gaat'' mompelt Shawn. Ik druk een kus op Shawn zijn wang. ''vast wel'' 

Shawn schiet geconcentreerd het pijltje alle 3 de blikjes vallen. Shawn kijkt blij toe en tilt me op. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. De man achter de kraan overhandigd de beer die Shawn had uitgekozen het is een hele grote beer waar ik gewoon mee kan knuffelen.

Shawn drukt hem in mij armen. ''Dankje Shawn'' Hij knikt. ''Maar daarvoor wil ik wel een kus'' grijnst hij. ''Die wil ik ook'' plaag ik hem. Ik geef een klein kusje op zijn lippen. 'Hij pruilt. ''Niet meer?" Ik rol mijn ogen en druk nog een kus op zijn lippen. Als ik weer wil terugtrekken trekt Shawn me dichter naar hem toe. 

''Ik kan geen genoeg van je krijgen'' zegt Shawn. Hij zit op een klein muurtje ik sta tegen over hem. Hij trekt me op zijn schoot. ''Alsjeblieft wees weer de mijne'' smeekt Shawn me. Ik aarzel. Eigenlijk wil ik alleen maar Shawn.

 ''Ik denk de hele dag aan je, je zit elk minuut van de dag in mijn hoofd hoe graag ik dan weer bij je wil zijn'' Ik knik. 

''Ik wil je vriendin zijn'' Shawn glimlacht. Die glimlach die ik de hele avond nog ga zien.

~~~~

We zijn weer met de hele groep onderweg.  Ik ben Shawn zijn vriendin en weet zeker dat ik er geen spijt van zal krijgen waar ik wel spijt van had is dat ik een pauze inlaste. 

Het enige wat ik wil is Shawn. Die ene jongen dat eerst zolang mijn beste vriend was. Die jongen die 4 jaar lang weg was. Die jongen die alles in de war maakte. Die jongen die alles voor me zal doen. 

Die jongen waar ik zoveel van houd.


Treat You Better Where stories live. Discover now