38''Ik ben hier met mijn vriend'

60 1 0
                                    

'''Misschien een beetje'' lach ik. ''Zie je wel'' ik rol mijn ogen. Ik pak zijn hand en trek hem het water in. 

{Jessica}

We lopen naar de buitenkant waar ook een buitenbad is. We gaan aan een tafel zitten onder een boom. We leggen onze handdoek op het bankje. De zon schijnt fel op ons. De tweeling is aan het spelen in de buitenbad met de bal. Ik pak mijn telefoon en scroll wat door Instagram. Niet veel gemist. Al heb ik meer volgers. Ik heb haatcomments maar ik trek me er niet veel van aan. 

Ik voel me bekenen dus ik kijk op. Een groep jongens. ik schrik even omdat ze al zo dichtbij zijn. Ze gaan expres een tafel dichtbij nemen. Ik haal mijn schouders op. Kom op, kinderachtig gedoe. Ik wacht op Shawn die eten aan het halen is. De jongen met zwarte haren en groene ogen komt op me af en gaat naast me zitten. ''Zo ben je hier alleen?" vraagt hij. iK schud mijn hoofd. 

''Ik ben hier met mijn vriend'' Glimlach ik bitchie als teken dat hij weer kan gaan.

 Hij vormt een O. ''Nog vriendinnen mee?'' IK duw hem weg. ''Nee, ga maar weer verder'' zucht ik.

Hij loopt weg. Shawn komt verward aanlopen. De tweeling ziet Shawn en rent op hem af. Ze gaan snel zitten. ''Hey'' Ik sta op en geef een kus op zijn mondhoek. ''He'' Hij komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. hij legt de patat bakjes bij ieder neer met wat drinken en een snack. De tweeling zit tegenover ons braaf patat te eten. ''Vinden jullie het leuk?''vraagt Shawn. ze knikken hevig. Ik lach. Ik leg mijn hoofd op Shawn zijn schouder en stop een patatje in mijn mond. ''Ik voel me al zo volwassenen nu met de tweeling'' fluister ik in zijn oor.

 ''Vind ik ook, al zou ik later met jou 6 mini Shawns en Jessica's hebben ik zou elke dag nog zoveel liefde voor je hebben''zegt hij.

Ik bloos en verstop mijn hoofd tegen zijn borstkas aan.Na even kijk ik weer op. Ik krijg een kus op mijn voorhoofd met Shawn. 

''Shawn hoe zie jij later de toekomst?'' vraag ik. 

''Ik zie ons later in een huis, met 2 prachtige kinderen met jou kleur ogen als jou , je mooie bruine haren, met je opgroeien tot de dood ons scheid niemand stopt ons ooit komt er een dag dat ik je ga vragen en hier een ring komt'' Fluistert hij. Hij wijst naar mijn ringvinger. 

Ik bloos en kijk naar beneden. ''Echt waar?'' vraag ik. Hij knikt. ''Ik wil voor altijd bij je blijven'''

Ik glimlach en kus hem. Ik weet het nu al ik voor altijd bij hem blijven.

Treat You Better Where stories live. Discover now