2.5''L-Lex''

50 1 0
                                    

  Ik lach. Hij knikt naar de beveiling we lopen hand in hand naar de auto. De bagages liggen er al in. Mijn dag kan niet meer stuk.  

{Jessica}

''Weet je dat je soms echt een jaloerse jongen bent?'' zeg ik lachend, ik geef een tikje op Shawn zijn neus. ''Is dat zo?'' vraagt hij verontwaardig. Ik knik. ''Je wou gewoon dat ik kwam'' zeg ik, mijn lach porberend in te houden. Ik lig met mijn hoofd op zijn zijn schouder. het busje is nog steeds aan het rijden.

''Altijd''

Ik glimlach. 

Het busje komt tot stilstand. Ik haal mijn hoofd van Shawn zijn schouder. De beveiliging opent de deur. We stappen uit. Shawn heeft zijn muts een beetje opgetrokken.

''Jessica!'' word er achter me geroepen. Mijn adem stokt in mijn keel. Het zal toch niet, Ik draai me om. Mijn ogen worden groter. Daar staat Lex. Lex? ik knipper met mijn ogen. 

Hij komt aanrennen met een bosje rozen in zijn armen en een doosje. 

''Ik heb je eindelijk gevonden, je was als maar niet thuis'' zegt hij. Ik kijk hem met grote ogen aan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Shawn heeft zich ook omgedraait en kijkt ook verward. ''Jessica alsjeblieft, ik kan niet zonder je het was een hel '' zegt hij, met die ogen waar ik altijd voor viel. Ik schud mijn hoofd. 

''Ik heb het ervaren Jessica ik wil alleen jou'' Zegt hij weer. Hij komt dichter bij staan. Shawn kotm aanlopen en wilt me weg trekken. Ik schud mijn hoofd naar Shawn dat het niet hoeft. 

''L-Lex'' zeg ik. Het voelt raar om zijn naam weer uit te spreken. Hij gaat op een knie zitten voor me. Mijn ogen worden groter. Nee, Hij pakt mijn hand. Ik wil rustig terug trekken maar hij houd mijn hand steviger vast. ''Jessica , alsjeblieft wil je met me trouwen'' Ik slik. Hij kijkt me verwachtingsvol aan. Hoe durft hij te komen en me ten huwelijk te vragen?

Ik schud mijn hoofd. ''Ik heb een vriend Lex'' het volede hard om te zeggen maar het is de waarheid. Hij kijkt naast me en ziet Shawn mijn hand pakken. 

''Hij behandelt me wel goed en gaat niet vreemd'' Zeg ik. Hij lacht sarcastisch. Hij is alweer opgestaan. ''Hij?'' Ik knik. ''Was dat niet die Beste vriend van je die je 4 jaar liet zitten Wie was er toen? Hij niet maar ik!'' hij verheft zijn stem. Tranen schieten in mijn ogen.Ik moet weer denken aan de ruzie's toen met Lex.

''Ik was er, Hij niet! hij was bezig met zijn leven jij was blijkbaar nog niet over hem heen spijtig om er nu achter te komen''Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. Hij begrijpt het niet.

''Je begrijpt het niet Lex, ik was klaar met je! je bent 3 keer vreemd gegaan ik heb je keer op keer vergeven!'' nu begin ik mijn stem te verheffen. Ik knijp in Shawn zijn hand. Ik ben boos. Hij legt al het schuld bij mij. 

''Ik kan je niet steeds blijven vergeven, ik was steeds weer bang om pijn te worden gedaan Lex dat begreep jij niet het deed zo pijn en jij bleef thuis komen met zulke meiden'' schreeuw ik. Tranen rollen over mijn wangen. Ik sla het doosje uit zijn handen en schud mijn hoofd. 

''Hoe durf je me überhaupt ten huwelijk te vragen! Eikel'' schreeuw ik boos.

hij kijkt me boos aan. Ik trek Shawn mee, De mensen van de paparazzi waren er ook. We waren helemaal omringt maar het kon me niets schelen. Ik was zo boos. Yoella en Cameron stonden er maar een beetje bij niet wetend wat ze moesten doen. Al deed Yoella pogingen om me terug te trekken wat haar niet lukte. Ik ben boos weggelopen anders had ik hem een klap verkocht. 

Mijn dag kan wel degelijk stuk.

Treat You Better Where stories live. Discover now