2.2'''Bel haar"

46 1 0
                                    

  ''Kunnen we verder?'' iedereen knikt. Ik ga weer achter de microfoon staan net zoals Yoella. Liam speelt op zijn gitaar.  

{Shawn}

Ik haal gefrustreerd mijn hand door mijn haren. Camila komt binnen lopen. Ze stopt even als ze mij zo ziet zitten. Camila ging mee voor het liedje I know what you did last summer ''Wat is er met jou dan?'' lacht ze. Zal ik het zeggen? Ik knijp in mijn hand en besluit het toch te zeggen. Ze is tenslotte een goede vriendin. Ze kotm naast me op de bank zitten. 

Ik leun met mijn handen op mijn benen. ''Ik heb het idee dat Jessica mijn vriendin vreemd gaat met een andere jongen'' zeg ik. Ze wrijft over mijn rug als teken dat ik verder moet gaan.

 ''Hoe komt het dat je dat denkt? ze lijkt me zo aardig, waarom zou ze vreemd gaan als ze het beste al heeft toch?'' Zegt Camila verontwaardig. 

Ik zucht, ''Er kwam een jongen in beeld, en toen werd ik pist en hangde ik op'' vertel ik dan. Ik kan het me nog zo goed herringeren. Hoe ze zo verbaasd keek.

S: ''Hey'' glimlach ik. Ik mis haar zo.

J :''Hey'' lacht ze. Ze legt haar telefoon neer en gaat er voor staan. Ze pak een snoepje en eet het.

S: Wat ben je aan het doen?''

j: Ik ben in de studio met Yoella en ..'' Ze kan haar zin niet afmaken of er komt een jongen achter haar staan. Zijn gezicht kwam vol in beeld. Jessica lacht. ''Oeh wie is dat?'' wenkt de jongen haar lachend. Ze duwt hem weg. Hij heeft blond haar en blauwe ogen, een hele andere versie van mij. Heeft ze een ander?

Shawn kijkt naar beneden.Hij slikt.

J: ''Serieus Jessica, Hij schud zijn hoofd. Ik kijk verbaasd. ''Dat je al zo snel een ander hebt.

Dat ik ophangde. Ik kijk naar beneden en probeer mijn tranen binnen te houden. 

''Shawn toch,'' Zegt Camila ze trekt me in een knuffel. Deze warmte had ik nodig. Dat ik nu even weet dat zij er ook is en er voor me wil zijn.

Ik laat haar los en drink van mijn flesje water ''Shawn,'' Ik kijk haar aan. ''Bel haar'' Ze staat op en loopt weg. Zal ik haar bellen?

Treat You Better Where stories live. Discover now