4 "jou vriendin gaat geluk krijgen met jou"

117 4 0
                                    

  Singt hij. Er vallen meer tranen Dit is zo mooi. Hij stopt en knuffelt me. Ik snik tegen zijn borst aan. Hij sust me. ''Ik ben er voor je'' 

{Jessica}

Ik knik. ''Blijf alsjeblieft'' snik ik. Hij gaat zachtjes heen en weer. ''Altijd'' Ik huil zachtjes bij hem uit ook om het feit dat hij die 4 jaren er niet was. Ik kijk huilend op ''Je was er 4 jaar niet '' snik ik. Woede komt weer boven. Ik sta op. ''je liet me achter Shawn'' Hij staat ook weer op. ''Ik kon je toch niet zien huilen'' zegt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik ga weer zitten. 

''kan ik er nu niet voor je zijn?"' zegt hij terwijl hij weer naast me gaat zitten. ''Beloof je dat als ik je bel of wat dan ook je me zal helpen?'' hij knikt. Ik druk een kus op zijn wang. 

{Shawn}

Ik kan het niet aanzien hoe iemand Jessica kan bedriegen ze is een geweldige meid. Ze geeft me een kus op mijn wang het tintelt zachtjes. ''jou vriendin gaat  geluk krijgen met jou'' zegt ze. Ze moest is weten dat ik alleen haar al mijn vriendin wil.

''Zullen we een film kijken? net zoals vroeger?'''ze kijkt met sprankeltjes in haar ogen op. Ze springt op. ''Jaa!'' Ik grinnik. en pruts wat aan de tv. Ze gaat op bed zitten in een kleermaker zit. Ik lach naar haar. ''Misschien kan ik blijven slapen?'' pruilt ze. Ik knik. 

Ze belt haar moeder op. Ze knikt blij. Ze springt in mijn armen. ''Het mag!'' een glimlach komt op mijn gezicht.

''Shawnieee, mag ik een shirt lenen?'' vraagt ze lief. Ik schud plagend mijn hoofd. ''nee dat mag niet'' ze kijkt me kleuterachtig aan. Ik lach. Ze haalt haar schouders op en grijnst. Ze loopt naar mijn kast en pakt mijn grote sweatshirt eruit. 

''Draai je om'' beveelt ze. Ik draai me om. ''kijk maar weer'''zegt ze lachend. Ik draai me om en inderdaad ze heeft alleen mijn sweater aan.

We liggen allebei in mijn bed. Ze ligt op mijn schouder te slapen met haar arm rond mijn middel. Haar mond hangt een stukje open wat er schattig uitziet. 

Ik doe de tv en lichten uit. Ik leg haar goed neer. Ik geef nog een kus op haar voorhoofd. ''Slaaplekker''

~~~~

Ik word wakker met Jessica naast me. Ik schrik maar bedenk me gauw dat ze bleef slapen. Als ze zich omdraait in haar slaap zie ik dat ze mijn sweater aan heeft. Ik grinnik. Ik ga achter haar liggen en leg mijn kin op haar schouder. 

Ze word langzaam wakker. Kijkt om zich heen beseffend dat ze bij mij ligt. Ze kijkt me met een glimlach aan. 

We lopen naar beneden om te ontbijten. De tafel is al gedekt iedereen zit al. We maken ons ontbijt en eten het rustig op.

Jessica is alvast mijn kamer ingegaan om zich om te kleden. Ik klop op de deur. ''Al klaar?' Ja'' hoor ik. ik open de deur daar staat ze inderdaad in andere kleding.  Nu loopt zij mijn kamer uit. Ik trek een zwart shirt aan met een broek. 

''Ik denk dat ik maar weer moet gaan'' zegt ze. Ik knik. Ik wil haar een kus op haar wnag geven maar ze draait net haar gezicht waardoor het op haar lippen komen. Ze trekt vuurrood terug en loopt naar de overkant.


Treat You Better Where stories live. Discover now