18''Mis'

75 1 0
                                    

 ''Die ga je terug krijgen'' Ik pak gelijk de kussen en gooi het op hem. Onze serie gaat gewoon nog verder. '

''Ik pak je Nathan!'' 

{Jessica}

Ik pak de kussen en duw Nathan ermee. Nathan probeert de kussen op mij te gooien ik buk lachend. ''Mis'' plaag ik hem. Hij schud zijn hoofd. ''Maar deze niet'' roept hij. Als ik niet oplet krijg ik een kussen tegen me aan. Ik val van bed. Nathan begint hard te lachen. Als ik op mijn kont wrijf en zacht Au roep moet hij nog harder lachen. Ik lach zachtjes mee om Nathan. 

Zijn lach is echt aanstekelijk. 

Ik sta snel op en ren weg. Ik gooi de kussen op Nathan en spring snel op bed. Nathan valt om en ligt op zijn rug . Ik spring met allerlei kussen op hem en begin alle kussens in zijn gezicht te duwen. Hij schud lachend zijn hoofd en probeert me weg te duwen.

Hij duwt me anders om en begint me te kietelen omdat ik nog met kussens aan het slaan was. Ik stop met de kussens te slaan en Nathan met me te kietelen. Hij kijkt me diep in mijn ogen aan dat ik wel moet terug krijgen. Nathan hangt nog steeds boven me. Ik slik

Het zijn die prachtige felle blauwe ogen maar niet die hazelbruine ogen die ik zoek. 

Ik kuch ongemakkelijk en kruip onder hem weg.

Nathan gaat ook weer rechtop zitten en wrijft ongemakkelijk op zijn achterhoofd. Ik glimlach ongemakkelijk naar hem. ''Zullen we onze serie maar afkijken?'' kuch ik. Hij knikt. Ik ga zitten en Nathan blijft toch een beetje op afstand. 

Ik pak de Ben en Jerry ijs en begin er weer langzaam van te eten.

''Hoe is Shawn eigenlijk vreemd gegaan?'' vraagt Nathan plots midden is een aflevering. Hij kijkt mij aan. Ik blijf naar voren kijken. Ik zucht en kijk naar mijn ijs waar ik maar een beetje door heen zit te roeren. Ik kijk Nathan nu aan als ik begin met vertellen. 

''Ik werd die ochtend uit zijn huis gezet hij had al zo'n haast dat ik het niet vertrouwde ik besloot het in de gaten te houden er was die ochtend ook een knap meisje geweest maar Shawn wist niet dat ik al wakker was. toen die middag opende ik de deuren zag ik hem met dat meisje zoenen '' zeg ik.

Terwijl ik aan het vertellen was rolde er een traan over mijn wang . Nathan veegt bezorgd de traan weg. 



Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu