6''Ik ga toch wel winnen'

133 2 4
                                    

  Ik zit in de trein ik ben halverwege. Ik zet mijn playlist aan. En betrap mezelf erop dat ik Shawn zijn muziek luister. Shit. Ik val uiteindelijk in slaap  

{Jessica}

Nathan ^^

Ik ben in Belgie aangekomen. Ik loop het laatste stukje naar Nathans huis. Ik klop zachtjes op het raam. Hij komt aanlopen. ''hey Jessica'' zegt hij. ''Hey'' 

hij opent de deur verder en laat me binnen. Ik zet mijn schoenen en jas neer. We lopen naar Nathans kamer. Ik leg mijn tas op zijn bed neer. Zijn kamer is zoals altijd een bende. 

''Zullen we een ijsje halen en dan naar het skatepark?'' ik knik. ''is goed''

~~~~

Ik zit met Nathan en scroll wat door mijn Instagram. Ik lik van mijn ijsje. Als ik een video van Shawn tegen kom. Ik kijk met grote ogen toe. Hij zit met Camila te zingen. Hij glimlacht steeds naar haar. Jaloezie borrelt in me op. Spijtig genoeg wel. Ik scroll snel weer verder maar leg uiteindelijk mijn telefoon weg.

''Zullen we zo een video opnemen?" Ik knik enthousiast. Herinneringen komen op. Hoe ik en Nathan vaker video's maakte vooral in de zomer en dat we altijd maar flut video's hadden. We konden er altijd om lachen. ''Doen we !''  Hij lacht enthousiast. We maken een gekke foto en plaatsen hem op insta met eronder. Stel vragen Q&A met this girl♡ JessicaxFoster

Vragen stromen binnen onder Nathan's foto. Terwijl wij onderweg zijn naar Nathan's huis. Het huis is al in zicht. ''Wie het eerst bij mijn huis is'' grijns Nathan. Ik kijk hem uitdagend aan. ''Ik ga toch wel winnen'' Hij kijkt me met een grote lach aan. ''Nee hoor'' ik geef hem lachend een duwtje.

3,2,1 Go! Ik begin met rennen Nathan ook. Nathan rent langs me. Ik begin weer naast hem te lopen en duw hem weg zodat ik als eerste aankomt. Ik sta lachend hijgend bij de voordeur. Terwijl Nathan strompelend aankomt. Ik lach. ''Ha ha'' zegt Nathan sarcastisch met zijn ogen rollend.

~~~~ 

We zitten al klaar voor de video. Nathan pruts nog wat met de camera. Er zijn al veel vragen voorbij. Nathan heeft de vraag. Hebben jullie iets?  Die vraag kwam zo vaak voorbij. Waarbij Nathan het grappig uitspreekt. 

Hij kijkt mij aan. ''Ja'' zegt hij. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en geef hem een verbaasde uitdrukking maar dan krijg ik een kus op mijn mond. Nathan kijkt me lachend aan. Mijn hart gaat te keer en weet dat ik me nu niet goed voel.

Ik weet dat hij het voor de grap bedoelde. Om de een of ander voel ik me schuldig. Ik weet natuurlijk al tegen wie.

Shawn, Shawn Mendes 

Waar ik zo verliefd op ben. Hij die mijn hart heeft en het zelf niet weet. Mijn hart die ik niet terug kan krijgen. 

Haiii Dat daar boven is Nathan ik kon niet echt goede foto's vinden :D maar hier toch een. Wie weet wat Jessica tegen Nathan gaat doen. Wil je meer van Nathan zien volg hem ofzo en bekijk hem op youtube Acid HAHA oke 

Nathan nog een keer 

Nathan nog een keer 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Treat You Better Where stories live. Discover now