35, Die popster kan niet eens normaal slaan''

66 1 0
                                    

''Ik wil alleen van jou zijn Shawn'' fluister ik. Hij drukt zijn lippen op de mijne.

{Jessica}

Ik word wakker door springende kinderen op het bed. Ik kreun vermoeid en verstop mijn hoofd in Shawn zijn shirt. Ze gillen lachend. Ze springen en komen tussen ons in liggen. Ik trek de deken over mijn hoofd. Chelsey komt er bij net zoald Shawn en Brandon. Shawn zijn ochtend gezicht is prachtig. ''Jullie zijn zo schattig'' zeg ik met een slaperige ochtendstem. Shawn pakt lief mijn hand over de kinderen heen.  De tweeling knikt. ''Zo mag ik er ook bij, wel graag bij Jessica's kant'' grijnst Dylan. hij staat tin de deuropening geleund. Shawn gromt en wil opstaan. Ik spring over de kinderen heen.

 ''Niet nu waar de kinderen bij zijn'' fluister ik in Shawn zijn oor. 

Hij knikt. ''Dat verpest het moment ook nog'' grinnik ik erbij. De kinderen liggen met ze tweeen en hebben de tv al weten aan te zetten. Ze zitten diep in hun kinderprogramma. Shawn lacht en trekt de deken over ons heen. hij zoent me voel op mijn mon. Hij hangt boven me. Ik hoor Dylan kokhalzen en weg lopen. Ik grijns en leg mijn armen rond Shawn zijn nek. 

~~~~

Ik loop de keuken in om wat drinken te halen. Shawn is boven bezig met Brandon. Chelsey zit in de tuin met haar speelgoed. De warme zon schijnt op haar rug. Ik glimlach. Ik pak een glas en houd hem onder de kraan voor wat water. Als ik hem mee wil nemen trekt iemand me de kast in.

Ik slaak een gil. Hij houd een hand voor mijn mond. Dylan. Ik geef een stoot met mijn elleboog. Waarschijnlijk iest te zacht. Hij lacht. Ik kijk hem boos aan als hij mijn hand voor mijn mond weg haalt.

 ''Dylan zou je mijn niet steeds de kast in willen trekken, Want k heb namelijk een vriend!'' roep ik.

''ik zie je ''vriend'' anders nergens'' grijnst hij. Hij komt wat dichterbij. Ik loop naar achter. ''omdat mijn ''vriend'' boven bezig is met Brandon'''zeg ik hetzelfde hoe hij vriend spottend zei. ''jammer voor hem zit jij hier en hij daar'' zegt hij. Ik kijk hem schuin aan. Hij zet zijn armen tegen de muur zodat ik niet weg kan. ''Dylan als je me nu niet los laat ga ik Shawn roepen en je heel hard slaan'' zeg ik.

Hij lacht. ''Moest dat als een bedreiging voorkomen, Die popster kan niet eens normaal slaan'' lacht hij. Oejj had hij niet moeten zeggen. ''SHAWN HELP!'' Roep ik. Hij legt een hand op mijn mond. ''had je niet moeten doen'' ik schud mijn hoofd zodat zijn hand niet meer op mijn mond ligt. ''Weet je Shawn gaat nogal vaak naar de sportschool'' grijns ik.Ik kom wat dichter bij zijn oor. ''Vandaar die spieren die zo goed uitkomen in zijn strakke tshirt'' fluister ik. Ik duw hem weg.

Shawn trekt de deur open. ''Alweer? hij valt je echt lastig eh'' ik knik. ''Wat heeft ie gedaan?"' vraag Shawn weer.

Ik pak Shawn zijn hand vast. ''het feit dat ie me meenam, me stil liet houden en dat hij zei dat je  niet kan vechten misschien moet je daar verandering in brengen'' Zeg ik.

''Met alle plezier, kijk dylan dit is mijn vriendin en ik heb het liefst dat jij je daar buiten houd'' zegt Shawn. Hij lacht. Shawn ziet het grappige er niet van.

''Kijk want de volgende keer als je aan mijn vriendin zit, heb je een blauw oog begrepen'' Hij knik alleen maar en loopt weg. Ik zucht en leg mijn hoofd op Shawn zijn schouder. ''De volgedne keer sla je hem'' zucht ik. ''Dan is heel zijn gezicht scheef, wat moeten mnr en mevr Cullens wel niet denken?" lacht hij. Ik lach en pak zijn hand en verstrengel onze vingers.


Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu