EPILOOG♡

54 1 0
                                    

{jessica}

Dit is de laatste avond met Shawn. We liggen bij Shawn thuis op de bank. We zijn alleen thuis. Hij streelt mijn haar. We hebben net 2 films gekeken. Ik kijk hem aan en zoen hem. Hij vraagt toestemming die ik hem geef. 

Hij gaat rechtop zitten net zoals ik. Hij duwt em zachtjes tegen de muur we lopen naar Shawn zijn kamer. Hij duwt me zachtjes op bed. ''Zeker weten?'' Ik knik. Hij kijkt me nog na. ''Zeker?" vraagt hij nog een keer. Ik rol mijn ogen en geef hem ene kus. ''Ja Shawn zeker''

Hij komt boven me hangen en kust me zachtjes hij gaat over naar me nek.

morning

Ik word wakker met alleen Shawns te grootte t-shirt, Gedachten gaan meteen naar gisteravond. Shawn heeft zijn arm om mijn middel. Ik draai me om naar zijn gezicht. Hij slaapt nog. Zijn ademhaling gaat rustig op en neer. Zijn mond hangt een stukje open wat er schattig uitziet.

Hij opent rustig zijn open. ''hey'' antwoord hij schor. ''Hey'' bloos ik. Hij geeft een kus op mijn wang.

''Ik houd heel veel van je'' zegt Shawn in mijn nekholte. Ik streel zij haar. ''Hmp'' zeg ik. Omdat ik het nog een keer wil horen. Ik grijns. Hij kijkt op. ''Ik houd van je'' zegt hij weer en drukt een kus op mijn lippen.

''Ik houd ook van jou'' zeg ik en geef hem ook een kus. ''Mooi, want ik laat je nooit meer gaan'' Ik lach. ''Dat is maar goed ook'' zeg ik. 

''Je moet zo weg dus opstaan Mendes'' zeg ik proberend lachend te zeggen. Wat moeilijk gaat omdat ik niet wild at Shawn weg gaat maar het is een deel van zijn leven. Hij gaat overeind zitten en krabt ongemakkelijk in zijn nek omdat hij het ook moeilijk vind. ''Ja, vandaag eerste concert.'' zegt hij. ''Ja, je doet het vast goed'' Ik omhels hem van achter. ''Ik weet niet of ik het kan Jessica'' zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik slik, ik heb nog nooit zo zien huilen. Ik geef hem een kus op zijn schouder en wrijf over zijn rug.

 ''Shawn je kan het, Al die fan die voor jou komen'' zeg ik troostend al vind ik het zelf ook moeilijk. Hij draait zich naar me toe. ''Ik ga je missen, Darling'' zegt hij. Hij kust zacht mijn lippen.

Mijn leven gaat moeilijk worden zonder Shawn. Ik ben ook beroemd geworden dus iedereen weet van mij en dat ik Shawns zijn vriendin ben. Elke dag Shawn bellen zonder hem te kunne kussen of knuffelen. Alleen ind e vakantie's op naar Shawns tweede wereldtour Illimunate.


Treat You Better Where stories live. Discover now