2.15''Lex moet altijd alles verpesten''

41 1 0
                                    

  ''dankjewel mam'' glimlach ik en geef haar snel een knuffel. Het is maar goed ook dat hij niets tegen me zegt want ik was nog lang niet klaar met hem  

{Jessica}

Na het eten. Gaan we weer met ze alle naar huis. het was een vermoeide dag en ondanks alles eindigde het toch gezellig. Ik bedank nog snel iedereen voor dat het zo gezellig was en Shawn ook.Ik stap dan met Shawn in een taxi. Andrew had alles naar een hotel gebracht. daar slapen we vanavond.

Ik leun tegen Shawn aan. Hij streelt mijn haar. ''Lex moet altijd alles verpesten'' mompel ik tegen Shawn zijn borst. Hij knikt en blijft mijn haar door strelen. Wat me een geruststellend gevoel geeft.

We komen al snel aan bij het hotel. Voor het hotel zien we Andrew staan. Shawn trekt zijn capuchon op en ik verstop mijn hoofd wat in mijn trui. Om niet herkent te worden. We lopen snel het hotel binnen. Andrew regelt dat we vast naar onze hotelkamer kunnen en geeft Shawn het pasje. We nemen de lift. We lopen het laaste stukje naar onze kamer. Shawn opent de deur. Ik laat me vermoeid op het bed vallen. 

Shawn laat zich naast me neer vallen. ''Morgen concert baby'' fluistert hij. Ik knik. ''Ik ga mee Shawn'' ''Zeker?'' Ik geef hem een klein kusje. ''Zeker'' Ik sta op en pak snel mijn pyjama en kleed me om. Als ik terug uit de badkamer kom. Zie ik Shawn in een soort voetbalbroekje lopen. Ik glimlach en kruip onder de dekens in bed. Shawn volgt mijn voorbeeld en komt naast me liggen.

Hij slaat zijn gespierde armen om me heen. Zijn grote hand pakt de mijne. Hij verstrengeld onze vingers. Hij geeft nog een kusje op mijn haar. ''Slaaplekker'''fluistert hij. Na hij dat fluisterde viel ik in slaap.

~~~~

Ik open mijn ogen en zie Shawn zich omkleden. Zijn haar is nog nat van het douche. Ik stap uit bed. half 7 We hebben nog genoeg tijd. ''Goedemorgen'' mompel ik. ''Goedemorgen babygirl'' antwoord Shawn terug. ''Ik ga even douche hoor'' Shawn knikt. ''Is goed'' Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan. Ik trek mijn kleding uit en stap onder de douche. De stralen lopen langs mijn lichaam. 

Als ik klaar ben stap ik onderde douche vandaan. Ik kleed me aan. Als ik de akmer weer inkom. Zie ik Shawn nergens. Waarschijnlijk is hij ontbijt aan het halen. Ik ga voor de spiegel zitten en doe mijn make up.ik fohn ook nog mijn haat. Als ik opsta. Komt Shawn de hotelkamer binnen lopen met ontbijt. Hij legt het op de tafel neer. ''Hey'' Shawn geeft een kus op mijn wang we gaan aan tafel zitten en we beginnen met eten.

Na het ontbijt. Lopen we naar beneden waar we Andrew zien staan. We stappen in de auto en rijden weg.

Treat You Better Where stories live. Discover now