8''Niks, laat het ga naar huis''

112 1 0
                                    

  Maar ik weet wat ik wil.   

{Jessica}

Ik ben alweer onderweg naar huis. Het was super gezellig bij Nathan. We hebben het ook niet meer over gehad. Gelukkig. Ik had el verteld dat ik gevoelens had voor Shawn. Ik heb hem laten zien. Hij vind het een leuke jongen. 

Hij zei dat ik voor hem moest gaan. Dat is precies wat ik ga doen.

~~~~

Ik draai mijn sleutel om in een klik is de deur open. Ik leg vermoeid mijn tas op de grond. Ik wrijf met mijn hand over mijn gezicht. Ik kijk in de spiegel. Ik zie er niet uit! Hoe ga ik zo naar Shawn. Ik zucht vermoeid en loop naar de woonkamer. Waar ik mijn moeder tref.

''hey mam'' Ik loop op haar af en geef haar een knuffel. ''Hoi, lieverd was het gezellig?" Ik laat haar rustig los en knik. '''We hebben echt van alles gedaan.'' roep ik enthousiast uit. ''Ohja zoals wat?'' ze gaat weer rustig zitten op de bank ik volg haar voorbeeld. Ik begin weer met vertellen. 

''Is het erg als ik zo naar Shawn ga?'' vraag ik. ''Nee hoor'' ik knik en sta op. Ik pak mijn tas op en loop naar mijn slaapkamer. Ik haal een hand door mijn warrige haar. Ik haal er snel een borstel door heen. Ik trek een grote sweater aan die ik van Nathan heb meegenomen. Mijn muts doe ik er bij op.

het liefst zat ik nu in Shawn's zijn sweater. 

Ik pak nog snel mijn huissleutels en telefoon. Ik ren naar de overkant. Regen valt met bakken uit de lucht. Ik sta voor Shawn's huis. Ik haal diep adem en bel aan. Regen valt rustig over mijn schouders. De deur word geopend door Shawn. Zodra hij mij ziet wil hij de deur dicht gooien. Ik houd de deur snel tegen

 ''Shawn?'' vraag ik voorzichtig.

''Wat is er?'' roept hij geirriteerd. Zo ken ik hem niet. 

''Ben je boos? wat heb ik jou gedaan !'' roep ik verontwaardig. Waardoor is hij boos? ik kan eerder boos op hem zijn. 

''Niks, laat het ga naar huis'' hij wilt de deur weer dicht doen. ''Shawn als je die deur dicht doet hoef ik je nooit meer te zien.'' dreig ik. 

Zo nog een hoofdstuk omdat deze kort was maar ik wou hier stoppen :P

Treat You Better Where stories live. Discover now