2.23''ze komt niet meer terug''

40 1 0
                                    

   Shawn staat op, met gebogen hoofd loopt hij de kamer uit. Voor eerst in tijden dat hij de kamer uitloopt.  

{Cameron}

Shawn komt weer de kamer inlopen. ''Liam was hier net'' zegt hij kill. Liam? toch niet die ene jongen waar hij zo jaloers op was. Ik slik en kijk Yoella aan. Yoella weet ook waar ik het over had. ''Hij vertelde hoe hij haar zo miste '' zegt hij spottend. Hij snuift. ''Alsof ik haar niet mis'' gaat hij weer verder. Iedereen is stil. Hij loopt naar het bed. Ik heb Shawn nog nooit in deze emotionele staat gezien. ''Alsjeblieft Jessica word wakker voor mij'' Hij blijft haar hand vast houden. Na even. Laat hij los. Hij word boos. ''Waarom word ze gewoon niet wakker!?" 

''Shawn ff rustig'' sus ik. Ik pak zijn schouders. Hij duwt me naar achter. ''Hoe kan ze me zo achterlaten! na alles wat ik voor haar heb gedaan'' schreeuwt hij. Jessica's ouders kijken geschrokken. Yoella staat naast het bed van Jessica. 

Ik pak hem weer vast. ''Gast ze ligt hier doe ff rustig'' sis ik. Hij duwt me tegen de kast. ''Nee jij moet ff rustig doen, zie je haar nu? ze word niet wakker open je ogen zie de realiteit!'' Hij begint me weer te duwen. Hij wilt me slaan op mijn kaak maar ik ben hem voor en pak zijn pols. ''doe geen dingen waar je spijt van krijgt'' ik laat zijn pols zakken. 

''Ze komt niet meer terug he? ze komt niet meer terug '' snikt hij. Hij laat zich tegen de muur naar beneden glijden. Hij huilt.

Ik kijk hem aan. Mijn gezicht betrekt ik heb Shawn nog nooit zo zien huilen. ik wil hem troosten maar ik wil hem niet weer boos maken. Hij fluistert dingen van 'Jessica komt terug' en als ik het goed hoorde zelfs 'ik houd van je'

''Wij gaan wel even weg'' begint Yoella'' Ik knik. Iedereen loopt de kamer uit. Shawn achterlatend bij Jessica en hopend dat ze wakker word.

Treat You Better Where stories live. Discover now