21''Zo werkt het niet babe''

82 1 0
                                    

  ''het is echt gezellig'' fluister ik. ''Vind ik ook'' fluistert hij dat moment voel ik zijn lippen op de mijne.  

{Jessica}

Ik trek blozend terug. ''Zie je wel dat je me ook wilt'' grijnst hij. Ik sla lachend op zijn arm. ''Dat ga ik natuurlijk niet zeggen'' fluister ik dicht bij zijn lippen. Ik laat me van zijn rug zakken en loop heup wiegend weg. Shawn kijkt me verbaasd na.

Ik kijk nog een keer lachend achterom. 

Ik ga naast Cameron en Nash staan.

Ik zie Aaron met Marina lachend bij de suikerspin kraan. Ik glimlach ernaar al mocht ik Aaron niet zo. Ik voel twee armen om mijn middel. Ik draai me om en zie Shawn me aankijken. Hij grijnst. ''We waren van plan om met ze alle naar de kermis hier verder op te gaan'' zegt Shawn. Ik knik nog steeds kijkend naar zijn gezicht die vol kleuren zit.

''wat?'' zegt hij verbaasd als ik nog steeds nar zijn mooie gezicht kijk. Ik wend snel mijn blik weg met moeite. ''I-Ik'' probeer ik. Shawn leg zijn vinger op mijn mond als teken dat ik stil moet zijn. Ik wil een verdwaald plukje achter mijn oor stoppen. Zodra ik mijn plukje vast hebt pakt Shawn het plukje en strijkt het achter mijn oor.

''Damn je bent echt prachtig'' fluistert hij. Mijn wangen beginnen weer met gloeien. ''Ik weet wat je aan het doen bent Shawn'''ik pak zijn hand en haal het van mijn wang.

 ''Je wilt me weer dingen voor je laten voelen en wat dat het lukt zo goed '' kreun ik vermoeid. 

''Ik ben erbij'' zucht hij. Ik knik. ''Zo werkt het niet babe'' en ik loop weg. Hij pakt mijn pols en trekt me terug. ''Maar dit wel'' Zijn lippen zitten weer op de mijne. Dit keer niet zo rustig. Hij drukt me dichter tegen zich aan. Zijn tong glipt al snel binnen.

Hij laat me weer los. Terwijl ik meer wil. ''Zie je wel'' grijnst hij weer. ''Mond dicht'' Hij gooit zijn handen van overgave in de lucht. Ik kijk weer naar zijn lippen en houd het niet meer. In een keer druk ik mijn lippen weer op de zijne. Ondanks deze pauze die niet werkt.

Ik voel hem grijnzen tegen mijn lippen. Ik sla hem zachtjes op zijn achterhoofd. Nu voel ik hem nog harder grijnzen tegen mijn lippen. Dit keer ben ik die gene die met zijn tong begint te spelen. Hij plaatst zijn handen op mijn heupen

Whoo ik moest echt lachen om dit hoofdstuk hoe ik dit beschreef HAHAH ":D

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu