2.22'Oh Jessica toch''

38 1 0
                                    

  '''Tuurlijk'' Shawn geeft me de auto sleutels. ''Shawn eet wel wat'' Hij knikt en maakt het open. Ik pak Yoella's hand. Yoella zwaait snel nog en verlaat dan met mij de kamer. Hopelijk komt alles goed  

{Cameron}

Ik zit met Yoella in de auto. Ze heeft al de hele tijd mijn hand vast. Ik geef een zacht kusje op haar handpalm. Ze legt haar hoofd tegen het raam neer.Ze zucht diep. Ik streel met mijn duim haar handpalm.  We rijden naar Schiphol. Waar Jessica's ouders zijn geland.

Als we aankomen zien we ze al staan. Ik doe mijn capuchon wat strakker op. Als fans mij zo zien weten ze gelijk al dat er iets is. Ze hebben ieder een koffer bij zich. Jessica's moeder kijkt bezorgt met tranen in haar ogen net als Jessica's vader. Voor hun moet het vast nog verschrikkelijker zijn. Ik omhels ze even, net als Yoella. 

''Zullen we maar gaan?'' Ze knikken. Ik pak de koffers over. Yoelal wrijft over haar armen. ''Heb je het koud?'' Ze knikt. ''Ik heb nog wel een sweater in de auto liggen die kan je wel aan doen'' ze glimlacht naar me. ''Jaa''

Ik klik op het knopje van de autosleutel. De lichten knipperen en de auto gaat open. Ik open de kofferbak en leg de koffers erin. Al snel ga ik zitten, de rest volgt. Ik start de auto en rijd naar het ziekenhuis. Het is alweer donker. Yoella heeft de sweater gepakt en aangedaan.

''Hoe gaat het nu met haar?'' vraagt Jessica's moeder. ''Haar arm zit in het gips en ze heeft een grote wond op haar hoofd'' vertel ik hun. ''Hopelijk komt alles goed'' mengt de vader in het gesprek. ''Ja''

Het grote gebouw is in zicht. ''Welke kamer ookal weer?'' vraagt haar moeder. ''236'' 

Als we uitstappen lopen haar ouders vast vooruit. De koffers laten we in de auto.  Ik zet de auto op slot en loop met Yoella achter haar ouders aan. We duwen voorzichtig de witte deur open. Daar ligt ze nog steeds met haar ogen gesloten. Shawn zit daar nog steeds met haar hand in zijn hand. Zijn haar warrig en vettig, zijn wallen zijn goed te zien. Waarschijnlijk heeft hij die avond niet geslapen hij zat de hele avond naast haar bed, hopend dat ze elk moment wakker zou kunnen worden. 

Jessica's ouders gaan zitten. Ze hapt naar adem. Tranen schieten in haar ogen. ''Oh Jessica toch'' Ze wrijft over haar arm. Shawn staat op, met gebogen hoofd loopt hij de kamer uit. Voor eerst in tijden dat hij de kamer uitloopt.



Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu