2.31"oh echt niet, Mendes!"

44 1 0
                                    

Hij pakt een ei en tikt het tegen de rand. De ei komt mooi rond in de pan.

"Zo doe je dat" ik rol mijn ogen

{jessica}

Ik en Shawn stappen bij mijn ouders in de auto. "Nou op naar de Efteling" zucht ii vermoeid. Shawn lacht en legt zijn hoofd in mijn nekholte. "Ik ga je kussen in de Baron" fluistert hij in mijn oor. Kippenvel verspreid zich over mijn lichaam. Ik hoop zo erg dat mijn ouders het niet hebben gehoord. Shawn lacht.

Ik draai mijn hoofd zodat ik Shawn kan zien. "wie zegt dat ik in de Baron ga" begin ik uitdagend. Shawn's glimlach groeit. "Oh jij gaat echt wel mee in de baron"

Ik schud mijn hoofd. "Ben je bang ,Foster?"

"Oh echt niet, Mendes!" Ik weet wat hij aan het doen is. Hij wil me uitlokken en zorgen dat ik alsnog in de baron ga. "Ohh Jessica is bang" zegt hij met een hoog meisjesstem. Ik kijk hem met gespleten ogen aan. Hij blijft het herhalen als een kleuter. "Shawn!" Roep ik lachend. "Ik ben jessica en ik durf niet!" Roept hij meisjes achting uit. "Shaawnn!" Roep ik lachend. "Zo klink ik niet!" Lach ik.

Mijn ouders kijken via de spiegel ons lachend aan.

Shawn gaat door. Ik lach het uit. " oké oke ik doe het!" Shawn stopt eindelijk en geeft me gelijk een kus op mijn mond. "Maar daarna neem je me mee uit eten" glimlach ik. "Met alle plezier"
"Mooi" ik trek hem naar me toe en ga met mijn handen door zijn haren. Mijn ouders negerend. Shawn's hoofd ligt op mijn borstkas. "Ik houd zoveel van je Shawn" fluister ik in zijn oor nog steeds zijn haren strelend. Hij glimlacht. "Ik ook van jou , Jessica Foster"

~~~~

Mijn ouders parkeren de auto op het grote parkeerplaats. In de verte kan je de vlaggen die er hangen al zien. Ik pak Shawn zijn hand vast en verstrengel onze vingers. Ik trek hem enthousiast mee. We krijgen een plattegrond in ons handen gedrukt. de Efteling mensen lachen vriendelijk. Overal zijn mensen. Het is ook heel druk. We sluiten aan in de rij.

Na door alles heen te komen zijn we eindelijk in het park. Ik kijk op de plattegrond.

"Waar gaan we eerst in?"

"Wat denk je van Symbolica?"antwoord Shawn. Ik knik. Ik leg de plattegrond weer opgevouwen in mijn tas. Ik pak Shawn zijn hand vast en zwaai met onze handen. Als we er komen valt een ding me op. De rij.

"Shawn Shawn Omg! Shawn!" Schreeuwt een meisje. Meerdere mensen kijken om. Meisjes uit de
rij beginnen te gillen. Sommige meisjes springen uit de rij.

Ik pak Shawn's hand steviger vast.

"Shawn mag ik een foto?" "Ja tuurlijk" glimlacht Shawn lief naar zijn fans. Hij gaat met iedereen op de foto. Er is al een grote kring om Shawn heen gekomen. De man duwt de schreeuwende meisjes aan de kant. "Sorry maar u verstoord het park , als je niet je fans stiller kunt krijgen moeten we je helaas wegsturen" ik kijk de man van de Efteling verbaasd aan.

Ik schud mijn hoofd.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 19, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Treat You Better Where stories live. Discover now