2.1 dat hij daarom zo jaloers is'

52 1 0
                                    

{Shawn}

Het concert is afgelopen. Ik ga op de bank zitten. Ik krijg een flesje water naar me toe gegooid van Andre. ''thanks'' schreeuw ik nog voor dat hij de deur uit loopt. Hij lacht en sluit de deur. Ik besluit Jessica te Face-timen. Ik neem een slok van mijn water. Na even gaat ie af. Ze neemt lachend op.

S:  ''Hey'' glimlach ik. Ik mis haar zo.

J :''Hey'' lacht ze. Ze legt haar telefoon neer en gaat er voor staan. Ze pak een snoepje en eet het. 

S: Wat ben je aan het doen?''

j: Ik ben in de studio met Yoella en ..'' Ze kan haar zin niet afmaken of er komt een jongen achter haar staan. Zijn gezicht kwam vol in beeld. Jessica lacht. ''Oeh wie is dat?'' wenkt de jongen haar lachend. Ze duwt hem weg. Hij heeft blond haar en blauwe ogen, een hele andere versie van mij. Heeft ze een ander?

{Jessica}

Shawn kijkt naar beneden.Hij slikt. 

 J: ''Serieus Jessica, Hij schud zijn hoofd. ''Dat je al zo snel een ander hebt.

hij kijkt me nog even teleurstellend aan en hangt dan op. Wat? Denkt Shawn dat ik met liam heb. Hij is de zoon van mijn manager. Ik kijk Yoella hoopvol aan. Dat ze me even kan helpen. Liam kijkt met een blik van Sorry aan. ''Het is niet jouw schuld Liam'' zeg ik. Ik pak mij telefoon en draai me met mijn stoel naar Yoella. Ik leg verslagen mijn hoofd in mijn handen. Hoe ga ik aan Shawn uitleggen dat het een vriend is en de zoon van mijn manager. Hij gaat het vast niet geloven. Cameron komt binnen lopen met Starbucks.

Ik ren op hem af. ''Die had ik net nodig Cam, Thanks'' Ik pak mijn Starbucks en ga zitten. Hij lacht even maar is gelijk weer stil als Yoella hem aankijkt. Yoella loopt op hem af en geeft een kus op zijn wang. Ze pakt de Starbucks. Çameron pruilt. ''geen kusje op mijn mond?''vraagt hij. Yoella schud grinnekent haar hoofd. ''Ik heb helemaal Starbucks gehaald dat verdiend wel een kusje'' zegt hij. Yoella zucht en geeft hem snel een kusje op zijn mond. De Starbucks zit hier gewoon om de hoek maar oke.

''Wat is er eigenlijk jullie zijn zo stil'' vraagt Cameron. Liam gaat op de bank zitten. Cameron tilt Yoella op zijn schoot. ''Ruzie met Shawn,hij denkt dat ik met Liam heb.'''zeg ik zuchtend. Ik neem een slok van mijn starbucks. Cameron knikt. ''maar Jess, Ik denk gewoon dat Shawn je mist en dat hij daarom zo jaloers is'' Ik knik. ''Ik mis hem toch ook en kijk hoeveel meisjes hij ontmoet!'''roep ik verontwaardig.

''Jessica je weet dat Shawn niemand voor jou zou kunnen ruilen'' zegt Cameron weer.

 Ik zucht vermoeid hardop want ik weet dat het waar is.

De man Leo komt weer binnen en gaat weer zitten achter zijn computer. ''Kunnen we verder?'' iedereen knikt. Ik ga weer achter de microfoon staan net zoals Yoella. Liam speelt op zijn gitaar.

Treat You Better Where stories live. Discover now