24''Ongeduldig he''

72 1 0
                                    

  Die jongen waar ik zoveel van houd.  

{Jessica}

''Tot morgen Shawn'' ik druk nog gauw een kus op zijn lippen en loop weg.  Hij pakt mijn pols en trekt me terug. Ik kom tegen Shawn zijn borst. ''Waar dacht jij heen te gaan?''  zegt Shawn hij legt mijn armen om zijn middel en kijkt me diep in mijn ogen met een glimlach. ''Naar huis'' zeg ik lachend.

Hij schud zijn hoofd.

Ik kijk hem verbaasd aan. ''waar mo-'' verder  kom ik niet want Shawn drukt zijn vinger tegen mijn lippen en trekt me mee. Nu snap ik het zijn huis. Ik lach.

''Shawn mijn ouders moeten het nog wel even weten'' zeg ik lachend en trek hem mee naar mijn huis. ''Kunnen we niet gelijk naar mijn huis stuur ze maar een bericht'' Shawn trekt me weer naar zijn huis toe. Ik schud lachend mijn hoofd. ''Nee we gaan naar mijn huis'' Ik trek hem mee naar mijn huis. Shawn zucht diep maar laat zich dit keer meetrekken. 

''Ongeduldig he'' zeg ik als ik de sleutel draai en de deur wijd , zachtjes open. Shawn knikt en duwt me tegen de muur. Ik kijk Shawn schuin aan. Hij duwt de deur met een hand dicht en sluit me dan tegen de muur in.

''Shawn mijn ouders kunnen nog in de woonkamer zitten'' zeg ik nog steeds vebraasd over wat hij van plan is. ''En wie weet slapen ze'' ik duw hem bij me vandaan en trek mijn jas en schoenen uit. Shawn doet hetzelfde. Ik pak de klink. Shawn pakt mijn hand en draait me om. Ik sta weer met mijn rug tegen de deur.

''We waren nog niet klaar.'' grijnst hij.

Hij drukt snel zijn lippen op de mijne Omdat hij weet dat ik anders weer wat ga zeggen. Ik zoen toch terug. 

Ik maak me los voor Shawn wat verder wilt gaan. Ik duw hem wat opzij.Shawn duwt zich zelf van de muur en kijkt naar voren.  Shawn houd zijn lippen strak op elkaar en krabt achter zijn nek. Hij voelt zich afgewezen. Maar ik moet toegeven dat dit er wel echt hot uitziet.

ik open de deur. Waar ik inderdaad mijn ouders niet aantref. Ik haal mijn schouders op en loop de trap op. Ik hoor Shawn me volgen. We komen al gauw mijn slaapkamer binnen. Ik laat mezelf op mijn tweepersoons bed vallen.

Shawn moet spontaan lachend. Ik sta snel op en kijk over Shawn zijn schouders. Hij haalt uit mijn boekje de posters die ik had verstopt van Shawn. Hij vouwt alles uit. Waar soms zelf xxl posters uitkomen. Hij begint harder te lachen. Ik pak blozend de posters uit zijn handen.

''Dat is niet grappig Shawn'' zucht ik nog steeds blozend.

''Ah babe het is cute stiekem ben je gewoon een fangirl'' Hij trekt me in een knuffel. Ik kijk omhoog met een wenkbrauw omhoog als teken dat hij niet goed is.

 ''Maar nu heb ik jou voor me alleen en jij mij.''

''Dat is maar goed ook want ik ga je niet delen''

Ik lach en druk een kus op zijn lippen.

Sorry voor lang niet upload er komen meer hoofdstukken aan na vanaag ;D

Treat You Better Where stories live. Discover now