2.10 ''Je kan het het niet goed praten Lex''

44 1 0
                                    

''hee!'' hoor ik hem roepen. Ik pak snel wat meer en gooi het op hem. Ik ren weg. Ik zie Shawn nog meer bloem pakken. Het zit al overal op mijn gezicht. Ik ren Shawn achter me aan. Ik bots tegen iemand op.

Als ik opkijk is het..

{Jessica}

Het is Lex. Ik kuch. Ik kwam zo hard tegen hem aan dat ik op de grond lig. Lex beid zijn hand aan die ik weiger. Shawn kotm ook verward aanlopen. Als hij Lex ziet kijkt hij anders.

''Wat doe je hier Lex'''zucht ik. Ik ga naast Shawn staan. Shawn probeert het bloem uit zijn haar te krijgen wa niet lukt waar ik zacht om grinnek. Ik wrijf over mijn wang om ook wat bloem van mijn gezicht te krijgen.

''Ik kwam je tante tegen ze zei dat je met me wou praten vanavond dus ik dacht waarom kom ik nie gelijk'' zegt hij, Hij komt wat dichtrbij met zijn hoofd. ''Dus wat wou je me vertellen'' grijnst hij.

Hij denkt vast dat ik ga vertellen dat ik hem terug wil. Dat kan hij vergeten. Ik ga wel proberen een normaal gesprek te voeren zo lang dat kan met hem. 

Ik zucht en haal een hand door mijn haar. 

Ik ga op de bank zitten Shawn komt naast me zitten en Lex op de bank tegenover. Nu gaat het komen. 

''Lex, wat wil je toch van me? ik bedoel het is uit, je bent 3 keer vreemd gegaan ik heb je daar voor vergeven maar ik kan je niet blijven vergeven je had me echt pijn gedaan. '' probeer ik rustig. Hij knikt.

''Ik wil je terug, ik wil mijn liefde aan je laten zien op een goede manier'' zegt hij, hij slikt even. ik schud mijn hoofd. ''Dat heb je vaker gezegd na dat je vreemd bent gegaan, ik heb je toen vergeven nog een keer en toch deed je het''

''ik wist niet wat ik deed ik was dronken'' sist hij.

 ''Je kan het het niet goed praten Lex'' kaats ik terug. Het is even stil.

 ''Waarom heb je eigenlijk seks gehad met hun terwijl je mij had?'' vraag ik. Dit wou ik altijd al weten.Hij slikt en kijk naar zijn handen. Ik probeer oogcontact te maken. Hij schaamt zich er duidelijk voor. 

''Omdat je het nog niet wou doen'' zegt hij. Ik kijk naar beneden. Ondanks ik niks meer voor hem voel dat het pijn en kwam het hard aan. Ik had het zien aankomen. Shawn pakt mijn hand. ''Sorry '' zegt Lex. Ik knik alleen maar niet wetend wat ik hierop moet zeggen ik heb mijn antwoord

''Maar ik kwam erachter dat ik van je hou en je zo graag terug wil en dat ik moest wachten op jou'' verteld hij wanhopig. Waarom kan hij niet zien dat ik hem niet meer wil en Shawn heb. Een jongen die altijd bij me zal blijven eigenlijk altijd al heeft gedaan.

Treat You Better Where stories live. Discover now