2.16''Fan van hem? ''

38 1 0
                                    

  Na het ontbijt. Lopen we naar beneden waar we Andrew zien staan. We stappen in de auto en rijden weg.  

{Jessica}

We komen aan waar het straks allemaal gaat gebeuren. We lopen naar Shawn zijn kleedkamer en we gaan zitten. Shawn word helemaal voorbereid en de laatste dingen worden klaar gezet. ''Zin in?'' hij knikt. ''Ik heb er veel zin in, hier in Amsterdam is het altijd gezellig''

James komt binnen lopen. ''Hey hey'' Jamers gaat naast Shawn op de bank zitten. ''Oh ja Jessica er was hier zo net iemand voor je, ach je zult hem zo wel zien'' verteld hij. Wie  zou er moeten komen? Ik heb geen idee. Niemand is toch zo gek om helemaal uit te vogelen dat ik bij SHawn zijn concert ben. Er komt een vrouw binnen lopen. ''Shawn klaar?'' hij schud zijn hoofd. De vrouw staat wachtend tot dat Shawn klaar is. Hij pakt zijn gitaar en loopt op me af. Hij drukt vurig zijn lippen op de mijne.

Ik proef de mint nog op zijn tong. Zijn tong is inmiddels binnen gedrongen. De vrouw staat ongeduldig te wachten. ''Shawn'' kucht ze ongemakkelijk. Shawn laat me langzaam los. Mijn wangen zijn nog vuurrood. ''Nu ben ik er klaar voor'' Glimlacht hij. Hij drukt nog snel een kus op mijn mond en loopt dan snel weg. 

Ik hoor hem roepen. Ik loop met Andrew mee naar de zijkant. Ik sta daar kijkend naar Shawn. Zijn grote handen liggen op de gitaar en spelen verschillende noten, Zijn glimlach zingt zijn mond beweegt mee, Zijn volle lippen komen beter uit, Zijn haar zit warrig, op zijn voorhoofd ligt een laagje zweet en zijn spieren komen geweldig uit in die witte t-shirt.

Ik zucht genietend naar het uitzicht. Shawn zijn droom zien volgen.

Ik voel hoe iemand naast me komt staan maar ik kijk niet wie ik heb allemal oog voor Shawn. Heel kort kijkt hij mij aan en glimlacht. 

''ugh wat een slijmbal zeg'' hoor ik Lex spotten zeggen. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. ''Hou je mond Lex'' Ik schud mijn hoofd en kijk weer naar Shawn. Ik ben hier niet voor drama maar voor Shawn. 

''Wat doe je hier eigenlijk? Fans horen een kaartje te hebben en op een van de tribunes te zitten'' grijns ik. Hij snuift.

''Ik ben geen fan'' snauwt hij. ''Fan van hem? De nietsnut'' sist hij. Ik schud mijn hoofd. ''Lex als je hier allemaal maar bent om hem te beledigen ga dan weg'' zucht ik. Ik erger me dood aan Lex terwijl hij er net staat. 

''Ik ben hier voor jou'' Ik kijk hem aan. ''Waarom? ik heb je het al duidelijk gemaakt Lex'' 

''Dan zal ik jou het even duidelijk maken Jessica, je word weer van mij'' 

Treat You Better Where stories live. Discover now