2.9''Tante, heb je Lex uitgenodigd?''

39 1 0
                                    

Ik neem een slok van mijn cola, Shawn praat nog wat met mijn tante. Als ik plots een bericht krijg.

Lex: Zie ik je vanavond? we kunnen opnieuw beginnen babe x 

{Jessica}

Ik verslik me in mijn cola. Shawn schrikt en klopt op mijn rug. ''Gaat het?"vraagt hij bezorgd. Mijn tante heeft hem toch niet uitgenodigd he? 

''Tante, heb je Lex uitgenodigd?'' vraag ik haar terwijl ik mijn cola op tafel leg. Ik kijk Shawn even aan en dan mijn tante weer. ''Ja leuk toch, hij feliciteerde me en ik nodigde hem gelijk weer uit'' glimlacht ze. ''Oh dat is niet goed'' zucht ik. Nu is alles weer verpest. ''Hoezo meisje'' vraagt ze. 

''Hij was weer vreemd gegaan'' ze kijkt me bezorgd aan. ''Alweer?'' vraagt ze. Ik knik hopeloos. ''Jaa maar het is verleden ik heb Shawn nu en hij blijft door gaan'' zeg ik. Met mijn tante kan ik altijd praten ze is een soort tweede moeder. 

Shawn wrijft met zijn hand op mijn been. 

''Meis, hij kan het niet hebben dat je nu gelukkig bent'' verteld ze me. ''Hij moet me echt met rust laten als hij zoveel van me hield had hij me moeten laten gaan'' zucht ik, ik hoor dit eigenlijk niet tegen me tante te zeggen maar juist tegen hem, misschien moet ik hem dat ook vertellen.

''niet meer aan denken, praat met hem vanavond als het niet goed gaat zien we dan wel weer maar nu gaan jullie me helpen met koken.'' glimlacht ze, ze staat op en doet een teken dat we haar moeten volgen. 

We volgen haar naar haar grote keuken, Ze heeft een prachtige keuken maar ze houd ook heel erg van koken dus komt goed uit.

''Als jullie met de taart beginnen'' zegt ze. Ik knik en pak alle spullen die nodig hebben. Mijn tante kijkt op haar lijstje. ''Oh nee , i moet nog wat dingen halen als jullie vast met de taart beginnen jullei weten vast wel hoe'' We knikken. 

We horen de deur dicht vallen. Ik pak de kom en leg hem in het midden van ons op de aanrecht. ''Dit gaat goed komen'' zeg ik bemoedigd. Shawn knikt lachend. ''Tuurlijk'' We trekken onze schorts aan.

Shawn pakt de bloem en ooit het erin, Er valt heel veel naast. Ik schud mijn hoofd. Ik giet de melk erbij. Shawn gooit bloem op mij. ''Shawn!'' gil ik. Hij lacht. Ik kijk hem uitdagend aan. Ik pak ook en gooi het op hem.

''hee!'' hoor ik hem roepen. Ik pak snel wat meer en gooi het op hem. Ik ren weg. Ik zie Shawn nog meer bloem pakken. Het zit al overal op mijn gezicht. Ik ren Shawn achter me aan. Ik bots tegen iemand op. 

Als ik opkijk is het..

TAM TAM TAM

Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu