3''Ik ben er voor je''

124 3 2
                                    

''Jessica, ik hoop serieus dat het weer zoals vroeger word ik weet ik kom na 4 jaar weer terug maar beloof je me dat je mijn vriendin blijft?'' hij kijkt me schuin aan.

Ik kijk van beneden op. ''Ja''' en ik weet dat ik me altijd aan deze belofte zou houden.

{Jessica}

''Jessica, Shawn Eten!'' hoor ik van beneden. We lopen allebei naar beneden en gaan aan de gedekte tafel zitten. Shawn gaat naast me zitten. en pakt onder te tafel mijn hand vast en geeft een kneepje. Na een tijdje laat ik los hoe fijn ik het ook vind. Ik mag niet meer gevoelens ontwikkelen. 

~~~~

Shawn's familie is al weer weg. Ik zit op mijn kamer. Ik krijg opeens een bericht van een onbekend iemand.  ik zit voor het raam op de vensterbank met een schrift.

Onbekend: Kan je me zien?

Jessica: Nee.. Ik kijk zoekend op me heen en probeer door het raam naar beneden te kijken.

Onbekend: kijk recht door je raam heen naar het huis tegenover je :)

Ik kijk naar voren en zie Shawn zitten. 

Jessica: gek, ik dacht dat je een wild vreemde was. Ik verander zijn nummer snel in Shawn met een hartje en een muffin. Want ik hoop dat Shawn nog steeds van muffins houd. We gingen vroeger altijd naar de bakkerij en kochten we altijd onze favoriete muffin. Ik mis die tijden.

 Shawn: Kom je langs? ik ben bezig met een nieuw lied. 

Jessica: is goed totzo. 

ik ga gelijk offline. Ik ren naar beneden en spring gelijk in mijn schoenen en jas. ''Ik ben bij Shawn!'' schreeuw ik. Ik bel aan bij Shawn. Aaliyah opent de deur. ''hey'' zegt ze. ''Hey'' Ze opent verder de deur waardoor ik naar binnen loop. ''Shawn is boven'' ik knik en loop naar boven. Who wat is Aaliyah veranderd op een positieve manier.

Ik open Shawn's zijn kamerdeur en zie hem op zijn gitaar spelen. Ik open verder de deur en loop naar binnen. ''hey'' ik ga naast hem zitten. 

We beginnen en gesprek. Ik praat alles uit over wat er de 4 jaar is gebeurd. ''Dus je had een vriendje?'' vraat hij verontwaardig. Ergens zie ik dat het hem pijn deed maar dat vervaagd snel weer. ''Hoe heette hij?'' ''Lex ''antwoord ik zachtjes. Het doet nog steeds pijn om over hem te praten. 

''Hoe is het uitgegaan?'' Ik slik. Hij kijkt me recht in de ogen aan. ''Hij is vreemd gegaan niet de eerste keer'' snik ik tranen komen weer op.  Hij knikt en veegt mijn traan weg die ik liet vallen.  ''Je verdient een beter iemand, ik bedenk me nu wat zal ik het voor doen op mijn gitaar?'' ik knik hevig. 

I won't lie to you I know he's just not right for you And you can tell me if I'm off But I see it on your face When you say that he's the one that you wan tAnd you're spending all your time In this wrong situation And anytime you want it to stop

I know I can treat you better than he can And any girl like you deserves a gentleman Tell me why are we wasting time On all your wasted crying When you should be with me instead I know I can treat you better Better than he can.

Singt hij. Er vallen meer tranen Dit is zo mooi. Hij stopt en knuffelt me. Ik snik tegen zijn borst aan. Hij sust me. ''Ik ben er voor je''

Treat You Better Where stories live. Discover now