36 'We willen zwemmen''

67 1 0
                                    

  ''Dan is heel zijn gezicht scheef, wat moeten mnr en mevr Cullens wel niet denken?" lacht hij. Ik lach en pak zijn hand en verstrengel onze vingers.  

{jessica}

Chelsey komt binnen gerent. Shawn komt nu ook weer naar beneden maar dan met Brandon. Ze gaan zitten. ''hebben jullie trek?'' ze knikken.  Shawn begint de tafel te dekken. Ik glilach. Ik pak 4 glazen aangezien Dylan op zijn kamer zit te gamen.Ik heb hem net gesproken. Hij beloofde niet meer aan me te zitten en al die dingen meer. 

''wat voor drinken?'' ''Chocolademelk'' zeggen Chesley en Brandon tegelijk. Ik lach. ''En Shawn?'' vraaga ik. ''Doe maar water'' ik knik en schenk het in. Ik neem ook water. Vandaag is de laatste dag bij de Cullens. 

''Wat zullen de laatste dag is doen?'' vraag ik als ik ga zitten.

''de tweeling mag kiezen'' glimlacht Shawn. Ik knik.''We willen zwemmen'' glimlachen ze. ''Leuk'' Shawn knikt. Gelukkig dat ik een bikini meenam.

Na het eten heb ik samen met Shawn alles opgeruimd. De tweeling is al boven zwemkleding aan het pakken. Ik loop ook amen met Shawn onze kamer in. Ik kijk in mijn koffer voor mijn zwarte met witte bikini. Shawn pakt zijn zwarte zwembroek. ik loop naar de badkamer en kleed me om. Over mijn biknini doe ik een kort spijkerbroekje aan met een wit wijd shirt.

 Over mijn biknini doe ik een kort spijkerbroekje aan met een wit wijd shirt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Shawn heeft zijn zwarte broek aan met een wit shirt. Ik glimlach. Het is zo normaal maar he staat hem zo goed.

De kinderen komen aanrennen. Ik vul mijn tasmet dingen nodig kunnen hebben. 

''Klaar?"' vraag ik aan de tweeling ze knikken. Shawn pakt mijn hand. We lopen naar Shawn zijn auto. Ze stappen in net zoals wij. ''Gordels om?" ze knikken braaf. '' heb je je gordel om Foster?" plaagt Shawn. Ik kijk hem terug aan. '''Ja Mendes'' zeg ik hetzelfde hij lacht en begint met rijden.

~~~~

We zijn aangekomen bij het zwembad. Ik ben me aan het uitkleden. Shawn staat al buiten de deur te wachten. Ik stap uit de kleedkamer. Shawn pakt mijn spullen over en legt het in het kluisje in. ''bedankt.'' Hij geeft me een kus op mijn wang en doet het kluisje dicht. ''Klaar voor?"' vraagt hij. Ze knikken. Ik kan het niet helpen maar kijk naar Shawn's bovenlichaam. ''lukt het lieverd'' grijnst hij. Ik kijk naar zijn gezicht. ''Ja'' glimlach ik.


Treat You Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu