7''En jij blijft mijn irritante broer''

110 2 2
                                    

Shawn, Shawn Mendes

Waar ik zo verliefd op ben. Hij die mijn hart heeft en het zelf niet weet. Mijn hart die ik niet terug kan krijgen. 

{Jessica}

We sluiten de video af. Het blijft akward. ''Jessica? je weet dat k het als grap bedoelde he?'' ik kijk hem aan. ''Ja, weet ik'' Hij zucht. ''Kom even zitten'' Ik knik en ga op bed zitten. ''Jessica ik heb geen gevoelens voor je, je bent een hartstikke leuke meid maar je bent meer mijn zusje'' Hij aait over mijn hoofd. Mijn ingehouden adem blaas ik uit. Hij ziet me als een zus. Wat ben ik daar blij mee. Ik lach zachtjes.

''En jij blijft mijn irritante broer'' Ik geef hem plagend een duw. Hij schud lachend zijn hoofd. We maken een foto lachend. Dat het een grap was en dat hij me meer als zijn zus vind. 

''Zullen we als avond eten naar de patatzaak?'' vraagt hij. ''Is goed'' Hij pakt geld. We stappen op onze fiets en rijden naar de patatzaak. 

We hebben alles op. We zijn al bij Nathan's huis. Nathan is nog met wat vrienden aan het skypen. Ik zit met een vriendin te appen. Shawn heeft me nog geen een appje gestuurd. En heel stiekem zit ik er op te wachten. Hij zou toch niet de video hebben gezien en er verkeerd over gedacht hebben? Dan kan ik mijn kans wel vergeten. Ik wrijf zuchtend over mijn hoofd. 

Na lang twijfelen besluit ik toch een bericht naar Shawn te sturen. 

J: Hey, mis je me al een beetje :P

Ik kijk de hele tijd naar mijn telefoon. Geen antwoord. Ik zucht en besluit me maar om te kleden. Ik pak mijn kleding en tanden borstel. Na alles gedaan te hebben ga ik in bed liggen.

Nathan sluit zijn computer ook uit en gaat na hij alles heeft gedaan ook liggen. We liggen natuurlijk allebei op een apart bed ''Trusten nathan'' 

''Trusten vervelend kind'''lacht hij. Ik gooi een klein kussen naar zijn gezicht. Hij lacht hard en knipt het lichtje uit

~~~~

Ik word wakker en grijp gelijk naar mijn telefoon. Niet voor de tijd, Nee voor Shawn. Ik moet nog een beetje wenen aan het felle licht. Teleurstelling schiet me naar binnen als ik geen bericht heb gekregen van Shawn. 

Waarom doet hij zo raar. 

Ik besluit mijn moeder nog een berichtje te sturen dat alles goed gaat.  Ik scroll maar wat door mijn instagram heen. Tuurlijk kom ik perongeluk weer op Shawn zijn profielfoto. Ik zie een foto van Shawn en Camilla. Hun voorhoofden tegen elkaar. Jaloezie borrelt in me op.

Dat is geen fan. Ik besluit Shawn te bellen. Na 5 keer neemt hij op. 

S: Met Shawn wie is dit?

J: Shawn eindelijk, met Jessica Krijg ik er met moeite uit.  Hij zegt niks. 

{Shawn}

Ik weet even niks te zeggen. Ik wil haar vermijden maar ze klonk zo hopeloos. Ik wil ophangen. dat kan ik haar niet aan doen.

J: Shawn, alsjeblieft wat heb ik gedaan. 

J: Shawn zeg wat, 

J: Ik wil je niet kwijt

Hoor ik haar smekend zeggen. Maar ik kan het niet en hang op. Shit. Ik bal mijn vuisten en kreun gefrustreerd. Ik krijg nog een bericht binnen.

J: Ik mis je nog steeds, tot morgen 

Ik weet zeker dat ik er niet klaar voor ben om haar te zien. Ik kon het niet helpen om er foto's op te zetten met Camilla. Fans reageerde super enthousiast en dachten dat we wat hadden. Sommige fans vonden weer dat ik niet bij Camilla paste.

Maar ik weet wat ik wil. 

Eerlijk ik vind Camilla niet zo bij Shawn passen. Maa ey dat ben ik :D Ik kon geen beteren foto vinden van die daar boven ^^

Treat You Better Where stories live. Discover now