31 ''Ik weet wat ik leuk vind''

85 2 1
                                    

   ''Op een tweeling'' glimlacht ze. ''Cute''   

{Jessica}

Dit is de dag dat we moeten oppassen. Ik geef mijn ouders snel nog een kus en loop richting Shawn zijn auto. Ik zie Karen en Manuel ook nog zwaaien. Ik glimlach en stap bij Shawn in. Hij pakt mijn hand.

We komen al gauw aan bij het huis van de Cullens. We reiden hun oprit op. Het is niet een klein huis. Nee , een grote. 

Zenuwen borrelen in me op. Ik grijp Shawn's zijn hand. Hij aait gerustellend over mijn handpalm. Shawn is echt lief.

We kloppen aan. de deur gaat open. Mnr.Cullen opent de deur.  Mrs. Cullens staat er achter met 3 andere kinderen. We worden binnen gelaten. We zien de tweeling staan met een jongen van onze leeftijd. Shawn's gezicht betrekt. Ik glimlach onbewust om zijn bezorgheid.

Ik pak Shawn zijn hand en gimlach naar hem. ''Dit zijn Chelsey en Brandon, oh dit is Dylan'' stelt mrs. Cullens ze voor. Dylan staat er verveeld bij terwijl de tweeling heel gespannen staan te wachten. Ik knik glimlachend naar haar. ''Zo als je weet zijn wij die twee dagen weg we waren van plan om nu meteen te gaan, Dylan is er om jullie nog wat te helpen'' Dylan wilt wat zeggen als Mnr. Cullens hem streng aankijkt is hij stil. 

''Het komt goed hoor'' glimlach ik naar haar. Ze knikt en pakt haar koffer. Ze lopen allebei naar de deur. Ze geeft de tweeling en jack nog snel een kus op hun hoofd. ''Doegh veel plezier'' Ze zwaait en lopen dan de deur uit. Shawn had mij hand inmiddels al los gelaten. Ik loop naar de tweeling en buig voorover. ''Zo wat vinden jullie leuk om te doen?"' Vraag ik.

''ik vind het leuk om koekjes te bakken'' zegt ze zacht. ''Ik om te voetballen'' zegt Brandon. Ik knik en sta weer recht. Dylan komt naar me toe lopen en slaat zijn arm om me heen. Hij is groter dan mij.

 ''Ik weet wat ik leuk vind'' fluistert hij. ''Jou'' grijnst hij. Ik duw hem weg en kijk hem vies aan. ''ik denk het niet mama's kindje'' fluister ik terug. Shawn kijkt lachend toe. Hij loopt naar me toe en slaat zijn arm om me heen. Hij kijkt trots. 

Wat zal ik met hem moeten als ik Shawn heb. Tss

Die Dylan  is Dylan Jorden hier foto 

Die Dylan  is Dylan Jorden hier foto 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Treat You Better Where stories live. Discover now