27'Laat me los!'

87 1 1
                                    

  Shawn pakt me bij mijn middel en legt me op bed neer. Hij komt boven me hangen en kust me.

{Jessica}

''Iedereen klaar?'' zegt Shawn. Iedereen knikt. We lopen met ze alle naar onze auto's. Cameron heeft een arm om Yoella heen geslagen. Yoella geeft een verliefde blik naar Cameron. Cameron glimlacht terug en kust haar. 

Shawn heeft mijn hand vast. Cameron en Yoella stappen in Cameron's auto wij stappen in die van Shawn. ''Tot zo he'' zegt Shawn nog. Ik zwaai nog gauw naar Yoella en stap in. 

We rijden al weg.

~~~~

We stappen uit. Shawn geeft me een kus en loopt naar de man waar hij straks bij moet staan. ik blijf bij Cameron en Yoella. We zoeken al gauw een plek uit. We zitten beetje in het midden  waar we ook goed uitzicht hebben. Ik zie Shawn lopen. Ik loop naar het hekje. Hij ziet me al gauw en komt ook aanlopen hij geeft me ene kus. ''Succes he kijken of je een mooie speech geeft' fluister ik bij zijn lippen. ''Voor jou  wel'' grijnst hij. ''Mooi'' Shawn moet een soort promotie geven omdat hij hier vroeger veel gespeeld heeft.

Ik trek terug en krijg nog gauw een kus op mijn wang. Ik loop weer terug naar Cameron en Yoella. ''Hey wij gaan wat drinken halen is het erg?'' vraagt Yoella. ''Nee joh ga maar ik ben hier gewoon nog'' glimlach ik. Ze knikken en lopen weg.

Ik zie Shawn op zijn positie staan naast de man op het grote veld. Hij glimlacht nog snel naar me en luistert naar de man. 

3 jongens kijken me de hele tijd aan. Ik kijk terug ze grijnzen gelijk met een vieze lach. Ik krijg nu al rillingen. Ik kijk maar weer naar Shawn.

Als de 3 jongens mijn richting opkomen kijk ik snel of ik Cameron en Yoella ergens zie. Zolang kan het toch niet duren? Ze zijn vast op de wc samen . Ik zucht en sta op omdat ze dichterbij komen. Ik wil uit de rij stappen als ze voor me komen te staan. 

Shawn is al aan het vertellen. Ik vind het zo zielig om weg te gaan maar ik voel me niet veilig. ''Waar denk je heen te gaan lekkertje'' Ik walg ervan hoe hij dit zegt. 

''Kun je uit mijn weg gaan?'' vraag ik normaal. Ze zijn allemaal denk ik 1 jaartje ouder maar dat heeft geen reden om zo op mij af te stappen. 

''Hm nee sorry'' De lange jongen met bruin haar duwt me in een stoel. Ze zijn niet lelijk, maar hun verstand zegt wat anders. ''Je hebt echt een mooi kontje hoor'' hij knijpt in mijn kont. Ik slaak een gil en duw hem meteen weg. Ik wil hem slaan maar de andere jonge pakt mijn pols. Hij kijkt me schuin aan. ''Wat waren we van plan hm?"' zegt de blonde met knal blauwe ogen. Ik probeer mijn pols los te trekken. Ik slaak gefrustreerd een zucht. ''Laat me los!'' schreeuw ik. ALs het niet lukt branden er tranen in mijn ogen. Ze trekken me mee. 

Ik wil hard gaan schreeuwen als hij een mond op mijn hand legt. Ik trap en sla overal om me heen. Ik kijk hopeloos het veld op. Ik zie voor het laatst Shawn die het veld af rent.

Oh sh*t Cliffhanger Idee samen bedacht met jessieshxwn <3 

Treat You Better Where stories live. Discover now