2.rész

2.5K 139 1
                                    

▫◾Válaszokat akarok!◾▫

Reggel felkaptam magamra egy futó nacit,egy atlétát meg a kedvenc sportcipőm. Mikor végeztem az öltözködéssel kopogtak. Odamentem kinyitni az ajtót és Amerika kapitánnyal találtam szembe magam. Natasha mondta,hogy majd küld értem valakit,hogy elkisérjen az edzőterembe. Amire igazából semmi szükség nem lett volna ugyanis megvannak  a tervrajzok.

-Jóreggelt!

Köszönt rám mosolyogva Steve. Egy szürke póló illetve egy barnás melegítőnadrág volt rajta. Úgylátszik nem egyedüll fogok edzeni.

-Reggelt! Kik fognak még velünk edzeni?

Kérdeztem miközbe bezártam magam mögött az ajtóm és elindultunk az edző terem felé.

-Igazából mindenki.

-Az egész csapat?

-Igen. Kivéve ha dolga akad valamelyikünknek.

Szóval a Bosszúállókkal fogok edzeni. Szuper. Már csak azért is,mert ők 1000x jobban harcolnak mint én,és egy magamfajta nemhiszem hogy sokáig bírná velük. De nem vagyok az a tipusú lány aki egy könnyen feladja. Nem volt valami messze az edző terem,egy olyan 3perc séta a szobámtól. Najó...5 ha a lift utat is beleszámítjuk. Mikor beléptünk a terembe már mindenki keményen edzett. Clint épp az íját bütykölte,Natasha és Sam épp verekedtek. Pietro a futópadon volt,Wanda pedig Vízióval edzett. Tonyt és Thort nem láttam sehol.

-Tony és Thor?

-Thor visszament Asgardba. Tony meg szerintem a laborba van Bannerrel.

Kaptam a választ Stevetől. Majd körbevezetett. Érdekes volt a hősöket edzeni látni. Miután a Kapitány jó alaposan körbevezetett végre mi is elkezdtünk edzeni. Én nem értem mit keresek itt. Nincs itt keresnivalóm. Tony igazából még el sem mondta mi lenne itt a dolgom. Ráadásul itt sincs. Elég ideges lettem és ez szerintem látszott is rajtam.

-Hé!Nyugi az a szegény boxzsák nem ártott neked.

Lépett mellém Sam. Egy kicsit mintha vérzett volna az orra,mondjuk Natashaval edzett,nem csodálkozom.

-Mi baj?

-Semmi.

Tovább ütöttem a zsákot. Sam csak csöndben figyelt. Kezdett kicsit idegesíteni hogy néz.

-Mond. Nincs jobb dolgod?

Néztem rá szúrós tekintettel. Éreztem ahogy egy izzadságcsepp lecsurog a homlokomon. Sam védekezőn felemelte kezeit.

-Óh,dehogy nincs. De neked inkabb pihenned kéne. Vagy legalábbis beszélni valakivel nem jó ha magadba tartod a dühöd kislány.

Azzal megfordult és beállt Stevhez. Igaza volt. Beszélnem kell valakivel. És az a valaki nem más mint Tony Stark. Kivihardzottam a teremből majd elindultam a labor felé. Steve szerint itt lehet,jól hitte. Dolgoztak valamin Bannerrel.

-Tony beszélnünk kell!

Léptem be a laborba dühösen. Mind ketten felém kapták a fejüket.

-Valahogy éreztem,hogy ez a beszélgetés hamar sorra fog kerülni.

Válaszolta Tony. Majd letette a kezében lévő csavarkulcsot és felémfordult. Értetlenül néztem a milliárdosra. Mégis milyen beszélgetés?Nem is mondtam még neki semmit. Tudta hogy jönni fogok?

-Gyere mennyünk fel a tárgyalóba.

Elindult felém és felkisért a tárgyalóba. Sötét volt a helységben. Valahogy éreztem,hogy nem vagyunk egyedül a teremben. De nem volt bent rajtunk kívül senki.

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now