28.rész

1.5K 76 2
                                    

Eljött a nap,mikor elindulunk. Elindulunk Afrikába,hogy megállítsunk egy grófot,aki igen jártas a feketemágja világában. Egy grófot,aki valahogyan megszökött a Börtönvilágból és most a Földön van. Azért jött pont hozzánk,mert itt található egy ősi démonista szentély valahol Etiópia és Szomália határán. Ha Merlinnek sikerül kiásnia a szentélyt és beindítania akkor a seregével,a Nilkinekkel leigázzák a Földet és kiirtják az emberiséget. Az emberek életerejéből,lelkéből táplálkozik. Nem hagyhatjuk,hogy még egy bolygó népességét kiirtsa.

Nagy volt a feszültés a csapatban,mindannyian idegesek vagyunk és talán még felünk is. Ez teljesen érthető. Egy olyan nem e világi lénnyel szállunk szembe,akiről szinte semmit sem tudunk. Nem tudjuk,hogy mire képes,és hogy számít-e ránk. Töredék információink vannak,de arra nem építkezhetünk. Miután a Kapitány mondta,hogy 1óra múlva idnulunk,mindenki szétszéledt. Tony rendbe szedte magát és vitt fel pár tartalék páncélt a Quinjet-re. Steve bement a szobájába és felvette a ruháját. Azt a bizonyos piros-fehér sávos,csillagos ruháját,és előkereste a pajzsát is. Banner lement a laborba és annyi ellenszert gyártott amennyit 1óra alatt tudott. Natasha felvette a fekete sztreccs egyberészes ruháját,majd elhelyezett két pisztolyt az oldalain lévő övbe. Thor felvette magára a köpenyét és magához hívta a pöröjét. Clint felöltözött,rendbe rakta az íját és annyi nyilat hozott amennyit csak bírt. Sam felvette a hátára a szárnyait és a feje tetejére pedig feltette a szemüveget. Ezek után kiment és letesztelte nincs-e baja. Wanda nem állt valami biztos lábakon,de azt állította nincs semmi baja. Ő is felvette a megszokott ruháját. Egy majdnem térdig érő fekete csizma,fekete tapadós nadrág,vörös,fűzős felső és természetesen egy vöröses bőr kabát. Pietro szintúgy bement a szobájába átöltözni. Futócipő,fekete nadrág és egy kékes-fehér hosszúujjú felső. Rhodey nem jött velünk,neki most más dolga akadt,de ezt szerintem Stark nem is bánta. Nekem nem volt különleges "szuperhős" szerkóm,és nem is vágytam rá,ezért csak fölkaptam pár kényelmes cuccot. Egy fekete sztreccses nadrágot,egy fekete atlétát,arra rá vettem egy szürke cipzáros,kapucnis pulcsit. A lábamra pedig egy sima sportcipő került. Vizió volt az egyedüli aki egyenesen a felszálló pályához ment.

A felszálló pályára érve már a csapat nagy része kinn volt. Csak Bannert és az ikreket nem láttam. Natasha fején a sebet,épp most kötötte át Sam. Stark,Clin és Steve a Quinjet-ben voltak és azt számolták mennyi idő alatt érünk oda. Thor fel-alá járkált a leszálló pályán,nem tűnt valami vidámnak. Vizió pedig ott ácsorgott a placc szélén,és nézte a várost. Oda sétáltam mellé. Mikor észrevett felém fordította a fejét és halványan elmosolyodott. Válaszként vissza mosolyogtam.

A következő pillanatban nyílt a lift ajtaja. Banner és az ikrek is megérkezdtek. Bruce mindkét kezében volt egy hatalmas nagy aktatáska,illetve Pietro is hozott még kettőt. Mikor felértek a rámpán Stark megkérdezte Bannert :

-Elég lesz? - nézett kérdése közben a táskákra.

-Reméljük. - válaszolta bizonytalanul a tudós.

Mindenki,aki még eddig nem volt a Quinjet fedélzetén feljött. Wanda már jobban nézett ki,de látszott még rajta,hogy egy kicsit fáradt. Kört alkottunk és vártuk,hogy beavassanak minket a tervbe. Márha van terv. Mert eddig nem nagyon hallottam arról,hogy lenne. Stark kezdett bele,és mint mindig most is előrukkolt egy öngyilkos tervvel.

-3óra lesz az út. - kezdte a milliárdos - Péntek fogja vezetni a Quinjet-et,úgyhogy mindenkit arra kérek,hogy amíg oda érünk pihennyen. Szükségetek lesz az erőtökre.

-És van valami terv is? - bökte ki a kérdést Sam - Vagy csak oda repülünk és improvizálunk?

-Improvizálunk. - válaszolta Stark.

-Elkezdtétek már írni a végrendeletetek? - kérdezte Clint - 3óra alatt még meg lehet írni,aki nem tette még meg.

-Nagyon vicces vagy Barton. - szólt oda neki gúnyos hangon Stark.

-Te is poénos kedvedben lehetsz,hogy nincs tervünk. Oda megyünk stratégia nélkül? Kész öngyilkosság. - emelte fel egy kicsit a hangját Barton.

-Mint az eddigi összes terv amit Stark intézett. - tette hozzá Natasha halkan,de így is hallotta mindenki.

-Na jó,Figyeljetek! - vette magáhoza szót Steve - Igen,lehet öngyilkos akció...de meg kell próbálnunk. Egyébként is improvizációban jók vagyunk. Eddig semmi nem állított meg minket. Megküzdöttünk Lokival,és legyőztük Ultront is. És mint mindig nagy árat vizettünk érte,de a Föld megmenekült. Most is meg kell mentenünk. Akár belehalunk akár nem.

-Ennyi volt a hegyibeszéd? - kérdezte nevetve Pietro.

-Ennyi. - válaszolta komoran Rogers.

-Akkor indulás. - adta ki a parancsot Stark Pénteknek.

Azzal bezárult a Quinjet rámpája és felkapcsolódtak a fények. A műszerfal úgy nézett ki mint egy jól kivilágított karácsonyfa. Mindenki leült és várt. 3óra és ott leszünk. Ott leszünk egy olyan helyen ahol nem tudjuk mi vár majd ránk. Nem tudjuk képesek leszünk-e megakadályozni Merlint. De egy valami biztos. Az,hogy nem adjuk fel,addig amíg az utolsó Bosszúálló el nem esik.

Leültem Barton mellé az egyik padra. Clint az íját bütykölgette,sose értettem,hogy mit lehet egy íjon ennyit szerelni,állítani. Hátradöltem,megtámasztottam a hátam a falon és lehunytam a szemem. Elaldutam.




Nem kellett sokat várnunk a szinkronos Bosszúállók:Végtelen háború előzetesére!!
Itt a link hozzá ⬇

https://youtu.be/7GFmBBZiCgM

Illetve egy képet is hoztam nektek!😉

Illetve egy képet is hoztam nektek!😉

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Van még valami!

Január 1.-től kezdve,minden hétvégén nézz meg egy Marvel filmet. (lejebb képet is találsz) Elméletileg,mire az utolsóhoz érsz addigra már a Végtele  háború is a mozikban lesz. Ezt persze nem muszály megcsinálni. De így legalább felfrissíted magad,és úgy mész majd a moziba (mert ugye moziba kell megnézni😙) hogy előtte mindet láttad. Igen tudom. Ki az az IGAZI  Marvel fan aki nem látta még az összes Marvel filmez,ami a Bosszúállókhoz kapcsolódik? Természetesen ilyen nincs. De nem árt ha újra megnézed!😉

 De nem árt ha újra megnézed!😉

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now