42.rész

1.4K 75 1
                                    

"Az a dolgunk,hogy minél több embert megmentsünk. Van,hogy nemsikerül mindenkit."

*Pietro szemszöge*

Ott tartottam a karjaimban,és épp a Quinjet rámpáján sétáltam felfelé.Szemeimből könny csorgott. De ahogy azt már említettem nem csak az enyémből. Mikor Natasha meglátott minket a szája elé kapta a kezét. Nem tudott megszólalni,ahogy én sem. Egyikünk sem. Merlint ugyan elkaptuk,de milyen áron? Elvesztettünk egy Bosszúállót. Egy olyan lányt,aki szintén mutáns volt,aki sose volt kedvtelen. Elvesztettem a lányt akit szerettem. A lányt akinek nem mondhattam el,hogy menniyre szeretem. Egy lányt akinek az ajka ízét csak egyszer érezhettem. Egy lányt aki hibáim ellenére szeretett. És most itt van a karjaimban élettelen teste. Arca véres és piszkos,gyönyörű kék haja pedig kócos.
Szeretlek Joyce Hopper! És sajnálom.

*Steve szemszöge*

Sikerült megállítanunk a Grófot,de nagy árat fizettünk érte. Elvesztettünk egy kiváló,életvidám,gyönörű és egyben szeretetteljes erős nőt. Mindenkit megviselt. El nem tudom képzelni Pietro mit érezhet most. Én sem tudom mit érezzek. Dühös legyek-e rá,hogy egy szó nélkül cselekedett,vagy pedig büszke,hogy neki köszönhetően győztünk. Ezek közül az érzések közül egyik sem nyert. Csalódott voltam,mert nem tudtuk megvédeni. Illetve aggódtam. Aggódtam amiatt,hogy mit vált majd ki a csapadból Joyce halála. Természetesen gyászolunk. De mindenki máshogy gyászol,és pont ezektől a más fajta gyászolóktól tartok. Tony magát okolja azért ami történt. De nem kellene ezt tennie. Joyce döntött így. Illetve mindannyian hibásak vagyunk azért ami az elmúlt napokban történt. Pietro után talán Stark az aki nem tudja mit érezzen. Ő hozta Joycet a csapatba,ezért okolja magát.
Thor már Asgard felé tart a gróffal együtt. Asgard királyán a sor,hogy milyen büntetést ad majd neki. Thor azt mondta több mint valószínű,hogy visszaküldi a Börtönvilágba,de most egy mélyebb részlegbe. Ez a legjobb büntetés amit Thor apja mondhat. A rosszabbakat inkább már nem is sorolta fel. Nem a mennyiségük miatt,hanem a módszerek miatt.
Haza felé senki nem szólt egy szót sem. Mindenki a gondolataiba merült. Pietro el se mozdult Joyce teste mellől. Wanda pedig nem akart odamenni a bátyjához,úgy gondolta még nincs itt az idelye.

Mikor visszaértünk New York-ba és a Quinjet leszállótalpai megállapodtak a Bosszúálló torony leszállórámpáján Tony egyenesen a laborba ment. Pietro azonnal elszáguldott mihelyst elvitték Joyce testét. A csapat többi tagja is elvonult. Ki tusolni,ki pihenni. Úgy érzem csendes hetek következnek a Bosszúállók életében.

| Joyce | [BEFEJEZETT]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt