32.rész

1.1K 82 2
                                    

- De hol van Merlin? - kérdezte meglepetten.

Thornak erre a kérdésére mindenki felénk kapta a fejét. Teljesen érthető hogy meglepődtek. Idejöttünk a világ végére,csak hogy megállítsunk egy démont,aki le akarja rohanni a földet. A katonaság se tudott tenni ellene semmit ezért nekünk kell cselekednünk erre meg nincs itt akiért jöttünk.

-Nem látod sehol? - kérdezte Thort Tony,mire mindketten megráztuk a fejünket - Akkor még be tudjuk fejezni.

-Mit? - kérdezte Banner.

- Rogersel kitaláltunk egy taktikát ide jövet. - Stark ellépett a felhőkarcoló oldalától és felhajtotta a fejlemezét - Erre - mutatott arra a felhőkarcolóra aminek a takarásában álltunk - illetve arra a felhőkarcolóra - mutatott az út túloldalán álló másik nagy épületre - állítunk egy-egy embert. Olyanokat akik jól céloznak.

-Tehát Barton és Natasha - fejtette ki Steve.

-Illetve állítunk fel több robbanás hullámot. - folytatta a milliárdos - A Quinjet-en vannak bombák és hozzá konzolok. Pietro visszamegy és elhoz annyit amennyit tud. Legfeljebb kétszer fordulhatsz,többre nemhiszem,hogy lesz időnk.

-Ahogy Stark mondta,több hullám lesz. - Tony ebben a pillanatban kivetítette a város térképét -  teszünk egy sort ehez a kereszteződéshez -Steve az ujjával mutatta a helyszínt a térképen - Ez lesz az egyes. Ez a kettes,ez itt a hármas és itt a város végénél a négyes.

-Miután Pietro visszaért a bombákkal elkezdjük őket elhelyezni. - itt elkezdett Stark ránk mutogatni - Lesz egy konzol Bannernél,egy Wandánál,egy Rogersnél és egy Samnél. Ebben a sorrendben.

-Mindenki a saját részét helyezi el. - folytatta Amerika csillagos hőse - Pietro segít a testvérének,Samnak pedig Vízió. Ha elhelyeztétek a tölteteket mennyetek fel vagy Barton,vagy Nat mellé. - Steve Pietróra pillantott - Indulj. - Higanyszál bólintott és elszáguldott.

-A többiek mit csinálnak? - kérdeztem Starkot.

-Nos a maradék pedig velem jön,közelebbről szemügyre vesszük a szentélyt.

-Ettől tartottam. - mondtam halkan.

-Tehát Thor,Joyce,Rogers és én. - fejtette ki jobban. Stevere nézett - Ha végeztél a bombákkal gyere.

Közben már Pietro vissza ért egy adag bombával. Épp hogy lerakta már ment is vissza a következő táskákért. Barton és Natasha elindultak a felhőkarcolók tetejére. Banner,Wanda,Steve,Sam és Vízió elindultak a kijelölt helyükre ahova majd a bombákat fogják lerakni. Közben Pietro ismét visszajött egy újabb adaggal. Stark azt mondta max kettő fordulóra lesz ideje,de ennek ellenére ő megint vissza indult a Quinjet-hez.Végülis inkább legyen több bombánk,minthogy ne legyen elég. Stark intett nekem és Thornak,hogy kövessük. Őszinte leszek nem nagyon értem miért kellek én oda. Többet érnének Stevevel mint velem. Én pedig értek a bombákhoz,szóval megoldottam volna.

-Tony - szaladtam a milliárdos mellé - Miért kellenek nekünk bombák? - nagyon érdekelt,hogy miért is akarunk robbangatni.

-Ha esetleg elkésnénk,és Merlinnek sikerül kinyitnia az átjárót...

-Aminek nem szabad bekövetkeznie. - vágott közbe Thor.

-Jó akkor tegyük fel,hogyha megtörténik...

-De nem fog. - ismét belevágott Stark mondandojába az Asgardi.

-Jó nemfog! - majd halkan hozzátette,úgy hogy csak én halljam - De ha mégis. - innen már normális hangerővel folytatta - Akkor mi leszünk számukra az első célpont. És ha túl nagy baj lenne,akkor a bombákkal megritkíthatjuk őket,illetve azért küldtem fel Bartont és Natashát a város legmagasabb pontjára,hogy onnan fedező tüzet nyújtsanak nekünk.

-Értem. - válaszoltam - És Bannerrel mi van? Mármint nem megy át Hulkba?

-Azt ő dönti el. - válaszolt Tony - De ne aggódj,tudja mikor kell nekünk Hulk.

Sajnálom,hogy a keddi illetve a pénteki részek elmaradtak,csak nem volt időm:(
Ui.: Békés és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!❤🎄

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now