15.rész

1.6K 107 4
                                    

*Pietro szemszöge*

Joyceval a karjaimban szaladtam le az orvosi szintre. Még szerencse,hogy Stark adott egy teljes emeletet a magánkorháza számára a Boszzúálló toronyban. Mikor leértem a kívánt emeletre beszaladtam egy kórterembe és leraktam Joycet az egyik ágyra. Senki nem volt benn rajtunk kívül ebben a szobában. Miután lefektettem futottam egy kört,hátha van ilyenkor benn valaki. Furcsa módon senkit sem találtam,arra meg nem volt időm,hogy megnézzem egy szinttel lejebb,hogy ott van-e valaki. Visszafutottam Joycehoz,aki kezdte visszanyerni az eszméltét. Odamentem mellé és megfogtam a kezét.

-Ne aggódj. - mondtam halkan - Nemsokára jobba leszel. Hívok segítséget.

El akartam futni,hogy szóljak Bannernek vagy Starknak,de Joyce megszoritotta a kezem. Nem erősen,de éreztem. Nem volt ereje,legyengült.

-Mi történt? - kérdezte rekedtes hangon.

-Wanda talált rád a fürdőszobádban összeesve,véresen. Kiabálni kezdett. Mivel a nappaliban voltam meghallottam és odafutottam,majd idehoztalak.

Válaszra nyitotta a száját,de nem jött ki rajta hang. Köhögni kezdett. A szája elé emelte a kezét,majd mikor elvette véres volt a tenyere. Nagyon aggódtam érte. Hirtelen Wanda rontott be a szobába Natashával és Banerrel. Banner rögtön rákötötte Joycet a műszerekre és elkezdte vizsgálni. Wanda mellém szaladt és odébb húzott. Ebben a pillanatban nyilt az ajtó,Clint,Steve és Stark jött be rajta. Mindhárman Joyce ágya mellé mentek.

-Mi történt vele? - kérdezte Kapitány Bannert.

-Még én sem tudom. - a fejével felénk bökött - Ők találtak rá.

Mindenki felénk fordult majd Stark és Steve kihívtak minket a folyosóra. Miután kiértünk rögtön faggatni kezdtek minket.

-Hallgatlak titeket. - fonta össze karjait a mellkasa előtt Stark.

-Zajt hallottam Joyce szobájából - kezdte Wanda - ezért bementem. Az ágya és a padló csupa vér volt. Aztán bementem a fürdőjébe és a földön találtam rá,véresen. Elkezdtem kiabálni.

-Én pedig meghallottam - vettem át Wandától a szót - Befutottam a szobába,majd a fürdőbe ahol Wandát láttam Joyceval a karjaiban. - ökölbe szorítottam a kezeim - Majd felvettem az ölembe és lehoztam.

-Ennyi? - kérdezte Steve.

-Ez nem elég? - válaszoltam ingerülten.

-Mármint - folytatta Steve - honnan jött az a sok vér?

-Felköhögte. - válaszoltam komolyan. - Míg rátok vártunk is vért köhögött.

Steve és Tony összenéztek,nem mondtak semmit. Megfeszültek az izmaim. Wanda megfogta a kezem és megszorította. Jelezte,hogy nyugodjak meg. Kifújtam a levegőt és felvont szemöldökkel néztem hol a Kapitányra hol pedig a millárdosra. Majd végül Stark szólalt meg :

-Mennyetek pihennyetek. Haggyuk Bannert dolgozni és majd ha lesz valami szólunk.

-Nem megyek el mellőle. - válaszoltam határozottan.

-Márpedig elfogsz. - nézett rám Stark szúrós tekintettel - Ne most játszd itt a nagyfiút Pietro. Reggel visszajöhetsz. De neked is pihenned kell,illetve Bruce is jobban tud figyelni ha egyedül marad.

-Mi sem maradunk itt - folytatta Steve - Nem téged akarunk elzárni tőle,csak hagyd pihenni. Stark szépen bemegy,kiküld mindenkit és hagyja Bannert dolgozni. Igaz? - ráncolt homlokkal Tony felé fordult.

-Ööö...igen persze. Már megyek is. - azzal bement a szobába.

-Ne aggódj. - tette hozzá Steve - Bruce kideríti mi történt Joyceval és megoldja.

-Gyere mennyünk. - húzott arrébb Wanda - Mi nem tehetünk semmit.

A Kapitányra néztem és bólintottam. Azután felkaptam Wandát és elfutottam...

*Steve szemszöge*

Miután Pietró és Wanda elmentek bementem a szobába,hogy szóljak Starknak. Mikor beléptem Tony épp akkor küldött ki mindenkit.

-Jössz? - kérdetem a milliárdost - Van még egy kis dolgunk.

Tony bólintott majd megveregette Banner vállát és visszamentünk a tárgyalóba. Az asztal tele volt papírokkal,mappákkal,feljegyzésekkel,adatlapokkal és még rengeteg más irattal. Ez mind Suehoz kötődött. Leültünk egy-egy székre és folytattuk az olvasást. A kezembe vettem egy fekete mappát amire az volt írva "Csak engedéllyel". Kicsit elgondolkodtatott a neve,de mivel Fury ideküldte belenézhettünk...

*Fury szemszöge*

Idegesen keresgéltem az asztalom fiókjaiban,mikor benyitott hozzám a titkárnőm.

-Fury igazgató - kezdett bele - keresik.

-Mondja,hogy nem érek rá! - válaszoltam idegesen.

-Rendben. Csak nincs valami baj uram?

-Nem látta azt a fekete mappát,azt amiben a Hopper család feljegyzései volta? Át akarom nézni őket.

-Elvitték. - értetlenül a nőre néztem - Azt mondta mindent el kell vinnie ami Suehoz kapcsolódik,az ön utasítására.

-De azt nem kellett volna neki odaadnia! Nem véletlenül tartottam az asztalomban!

*Steve szemszöge*

-Te,Stark. - szóltam az asztal másik végébe ülő férfinek,de a tekintetem a mappa tartalmán maradt - Joyce apját nem Scottnak hívták?

-De. Miért? - nézett felém,majd én is ránéztem.

-Akkor ki az a Dave Hopper?

Sziasztok!:3 Ide is kiírom,hogy mostantól MINDEN Kedden,Pénteken és Vasárnap lesznek részek így este felé:)

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now