23.rész

1.5K 92 2
                                    

Álmomból hirtelen felriadtam,majd körbenéztem a szobámban. Éreztem,ahogy egy izzadságcsepp lecsorog a homlokomról indulva az arcomon. Idegesen megtöröltem az arcom,majd felálltam és odasétáltam az íróasztalomhoz. Megfogtam a laptopom és visszafeküdtem az ágyamba. Mióta ide kerültem nem volt időm se filmeket se sorozatokat nézni. Most,mivel nem beszéltünk meg reggelre edzést,így úgy döntöttem megnézek egy sorozatrészt. Arccal az ablak felé fordultam és a hasamra feküdtem. A laptopot leraktam magam elé és megkerestem hol tartok a sorozatban. Elinditottam a sorozatot,olyan 20percnél járhattam amikor valaki megfogta a vállam. Ilyedten fordultam meg és ültem fel az ágyamon. Steve volt az. Felnevetett a reakciómra.

-Megilyesztettél. - mondtam idegesen.

-Bocsi. - lenyelte az épp feltörni készülő ujabb nevetést - Kopogtam,de nem hallottad.

-Ja...ömm,csak sorozatot néztem - mutattam a laptopomra.

-Milyen sorozatot? Kicsit le vagyok maradva. - mondta nevetve.

-Most épp a Flasht nézem.

-Flash? - kérdezte.

-Igen. Ő is egy szuperhős,akibe belecsapott a villám és ennek köszönhetően gyors lett - itt Steve kérdőn felhúzta a szemöldökét. Úgy látom még nem hallott róla,és szerintem nem most kell beavatnom - Jó,haggyuk. - legyintettem egyet a jobb kezemmel - Majd elmagyarázom. Miért is jöttél amúgy?

-Ja,tényleg. - kapott a fejéhez - Banner talált valamit Merlinről és mondta hogy szóljak nektek,hogy gyertek a tárgyalóba.

-Miért nem ezzel kezdted? - kérdeztem idegesen,aztán felpattantam és elkezdtem a ruháim között turkáni.

-Mert belekeztél ebbe a villám csávóba és elfelejtettem.

-Villám csávó - ismételtem meg a Kapitány szavait nevetve. - Mondom majd később elmagyarázom,most menny szólj a többieknek. Majd fenn találkozunk. - azzal nekitámaszkodtam a vállának és elkezdtem kifelé tolni a szobámból.

-Kitalálok egyedül is. - mondta nevetve.

-Tudom,de így most már mondhatom azt,hogy elbírtam tolni Amerika Kapitányt.

-Hagytam magam. - válaszolta.

-Tudom. - vontam vállat - Na menny,mert nem haladok! - felnevettem és becsuktam az ajtót.

Gyorsan felkaptam magamra egy fekete nadrágot és egy bordó pólót és beletűrtem a nadrágba. A lábamra felkaptam egy kényelmes sportcipőt és elindultam a tárgylóba. Útközbe összefutottam Vízióval,így együtt mentünk fel. Vízió simán fellebeghetett volna,de azt mondta,hogy mivel új vagyok és még nem sikerült beszélgetnünk ezért velem jön. Mondta azt is,hogy szinpatikusabb vagyok neki mint Sam,amin bármennyire se akatam,de elnevettem magam. A tárgylóba lépve egy barna bőrű férfi vonta magamra a figyelmem. Még sose láttam eddig. A férfi is meglepődhetett,ugyanis mikor meglátott oda súgott valamit Tonynak. Az asztalhoz sétáltam és leültem Natasha mellé. Útánunk egy olyan 2percre érkezett meg Wanda és Steve. Miután ők is leültek Tony először bemutatta nekem a barátját.

-Joyce. Ő itt James Rhodes alezredes. Másnéven a Hadigép. - mutatott barátjára - Rhodey,ő pedig Joyce Hopper. Az új csapattagunk. - az alezredes odasétállt mellém és kezet fogtunk.

-Nos - csapta össze tenyerét Stark - Most,hogy ezen is túl vagyunk kezdjünk bele. Rhodey. - adta át a Hadigépnek a szót.

-Kaptunk egy pár bejelentést,hogy Afrikában,azon belül is Etiópiában sorra tünnek el az emberek. Illetve,hogy Etiópia és Szomália határnál,a sivatagban különös jelenségeket figyeltek meg a helybéliek.

-Merlin! - vágta rá idegesen Thor.

-Lehet. - válaszolta Rhodey - Küldtünk már oda egy osztagot,de nem tértek vissza. Nem tudjuk,hogy még életben vannak-e vagy nem.

-Csak úgy,az egyik percről a másikra,eltűnt egy egész osztag? - kérdete döbbenten Sam.

-Igen. - helyeselte Rhodes - Próbáltuk velük felvenni a kapcsolatot,de nem értünk el benne sikert. Másik osztagot még nem küldtünk utánnuk. Attól tartanak,hogy ők is eltünnek,úgy ahogy az előző osztag és a helybéliek.

-Életben vannak. - mondta Thor.

-Honnan tudod? - kérdezte Banner.

-Onnan,hogy Merlin csatlósokat gyűjt maga köré. Megbabonázza az embereket,így azok őt szolgálják. Kellenek neki az emberk,addig amíg nem tudja ide hozni a sajátjait.

-És mi mit fogunk most csinálni? - érdeklődött Wanda.

-Oda megyünk! - válaszolta határozottan Tony - Oda megyünk és megállítjuk mielőtt kinyithatná a kaput.

-Mikor indulunk? - kérdeztem,ezzel azt jelezve,hogy Tony mellett vagyok.

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now