19.rész

1.5K 94 1
                                    

*Joyce szemszöge*

Miután végeztünk az utcán visszamentünk a toronyba. Rengeteg ártatlan ember halt meg Merlin robbantásában. Ahol tudtunk segítettünk. Wanda nem volt valami jó passzban,és én sejtem az okát. Egyenlőre nem kérdezem meg,majd később. Csak remélni tudtam,hogy Thor,Stark és Banner tudják hol van Merlin. Visszafelé csatlakozott hozzánk Kapitány,Sólyom és Vízió is. Mikor beértünk a toronyba utunk egyenesen a laborba vezetett. Nem nagyon beszélgettünk,Clint Nat mellett sétált,Pietro Wandát hozta,Sam Vizíóval ment elöl míg én a kapitánnyla a jobb oldalamon mentünk a labor felé. Mikor beléptünk a helységbe mindenki felénk pillantott. Thor idegesen járkált fel-alá,ami nem jelentett jót. Stark egy térképet nézett,Banner pedig a laptopját nyomkodta.

-Na? Tudjuk hol van a mi kedvenc démonunk? - kérdezte Clint.

-Marokkónál kihült a nyom. - szólt oda Thor.

-Tehát Afrikában van. - jegyezte meg Steve.

-Köszönjük az észrevétet Steve - szólt oda Tony gúnyosan - nélküled nem jöttünk volna rá. - Steve épp válaszolni akart,de Banner közbevágott.

-Dél-Kelet felé tart.

-Újra látják a műholdak? - kérdezte Tony meglepetten.

-Igen. - válaszolta Banner,majd megforgatta a szemét - Már nem.

-Eltűnt? - tette fel a kérdést Natasha,majd ráült az asztalra.

-Igen. - válaszolta Bruce és felnézett a laptopjáról - Már másodjára.

-Akkor,hogy fogjuk megtalálni? - érdeklődtem.

-Egyszer meg kell állnia valahol... - válaszolta Thor - És reménykedjünk ,hogy az a szentély lesz.

-Most szerintem mennyetek pihenni,majd szólunk ha találtunk valamit. - adta az ötletet Stark.

Néhányan így tettünk. Sam és Vizió kimentek a konyhába. Wanda Pietro és én pedig a nappaliba mentünk. Útközbe mondtam Pietrónak,hogy beszéni szeretnék Wandával ezért magunkra hagyott. Wanda már kicsit jobban nézett ki,de még láttam rajta hogy van valami baja. Beértünk a nappaliba és leültünk a kanapára.

-Jól vagy? - kérdeztem egy kis idő után. - Az utcán nem voltál valami jó passzban.

-Megvagyok. - mondta kifejezéstelen arccal,de a szeme elárulta - Csak pár régi emlék. Ennyi.

-A bombázásról? - kérdeztem félve,ugyanis nem tudom Pietro elmondta-e neki,hogy elmondta nekem mi is történt velük.

-Igen. - válaszolta szomorúan és lehajtotta a fejét.

-Hé - löktem meg a vállát - Mit szólnál ha elmennénk valahová? Monduk enni valamit,vagy kávézni? - felhúzott szemöldökkel rám nézett - Vagy....elkisérhetnél fodrászhoz.

-Fodrászhoz? - kérdezte nevetve.

-Igen. - válaszoltam egy sunyi mosoly kíséretével - Nem árt az újítás.

Wanda nevetve bólintott és azzal el is indultunk. Már nagyon régóta kezdeni szerettem volna valamit a hajammal,de eddig nem volt rá időm. A vállig érő barna hajamat most kékre festettem. Hogy miért pont kékre? Mert ez a kedvenc színem a fekete után,és mert a fekete haj nem tetszik annyira.Miután végeztünk a fodrásznál elmentünk a toronyhoz legközelebbi kávézóba. Nagyon jól szórakoztunk Wandával,jó társaság. Tudtunk is miről beszélgetni,nem volt kínos csönd.

Olyan este 8felé értünk vissza a toronyba,és mivel mind a ketten elfáradtunk így úgy döntöttünk,hogy hamar bebúlyunk az ágyba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Olyan este 8felé értünk vissza a toronyba,és mivel mind a ketten elfáradtunk így úgy döntöttünk,hogy hamar bebúlyunk az ágyba. Beszéltünk róla,hogy megkéne nézni egy filmet,de letettünk róla,majd máskor bepótoljuk. A szobámba érve találtam egy cetlit az ágyamon,amin ez állt:

"Reggel edzés!!!! -CB"

Nos igen. Gondolom míg mi elvoltunk megbeszélték,hogy több edzés kell. Merlin nem lehet kispályás ha még az eddigieknél is több edzést iktatnak be. Végülis érthető...Merlin egy Démon egy másik univerzumból. Egyenként illetev gyengén,nem összeszedetten semmit nem érünk. De ha összekovácsoljuk a csapatot még ennél is jobban,talán túléljük.

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now