39.rész

1.1K 67 3
                                    

A következő pillanatban vakító fény tört ki Merlinből,majd mindannyian 4métert hátrébb estünk...

A fejem majd szét robbant,a fülem sípolt. Mikor nagy nehezen felültem és körbenéztem,csak azt láttam hogy mindenki a földön fekszik,vagy épp próbál felállni.

-Ez nem jó jel. - jegyezte meg Sam,de a hangja nem a fejemben hallatszott. Merlin ismét a levegőben volt,kezei széttárva. Szeme vörösen izzot,a dühtől és a gyűlölettől. Testét különös lila füstszerü gáz vette körbe. A következő pillanatban az egyik kezével a szentély felé csapott. Ennek következtében lilás-fehér fénysugár csapódott a szentély átjárójához,ami ennek következtében elkezdett vörösen izzani.

-Meg akarja nyitni a kaput! - jött mostmár Thor hangja a fejemből. Ezek szerint még össze vagyunk kötve.

-THOR! - kiáltotta el magát Steve,majd a szája mozgása nélkül folytatta - El kell pusztítani a szentélyt!

Thor erre nem válaszolt. Mindannyian értetlenül néztünk az Asgardira. Thor felemelte a jobb kezét és magához hívta a mjönlirt amit az esés közben ejtett ki a kezéből. Megpörgette maga mellett majd a magasba lendítette és felszállt a magasba. Egy bizonyos magasságnál megállapodott és a pöröjét a magasba emelve villámok kezdtek el a földbe csapódni.

-Thor szét fogja robbantani a szentélyt. - találta ki Thor ötletét Stark - Joyce! Maradtak még a városban bombák,hozz ide annyit amennyit tudsz.

Erre csak bólintottam,majd behunytam a szemem és a városba teleportáltam...

*Tony szemszöge*

-Elkisérem. - jelentette ki Pietro. Majd mikor el akart száguldani elkaptam a kezét.

-Nem. - magam felé fordítottam és felhajtottam a fejlemezem - Neked más feladatot szánok. Te és Sam csináljatok egy lég tölcsért Merlin köré. El kell terelnünk a figyelmét,addig amíg Thor meg nem semmisíti a szentélyt!

-Azt mégis hogy csináljuk? - kérdezte a Maximoff fiú értetlenül.

-Te Merlin alatt kezdesz körözni olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudsz. Majd mikor már kialakult a tölcsér Sam besegít majd neked. De ő fenn lesz a levegőben.

Pietro csak bólintott,majd elszáguldott. Mikor Merlin alá ért felnézett a mágusra,majd fejét jobbra döntve megropogtatott pár csontot a nyakában és elkezdett futni. A homok a széllökéseknek köszönhetően,amit Pietro okozott,elkezdett felfelé törni.

-Sam! MOST! - kiabáltam el magam,majd Sam is becsatlakozott. Ennek hatására még nagyobb lett a tölcsér...

*Joyce szemszöge*

Mivel csak kettő hullámot robbantottunk,maradt még 2 adag bomba a városban. A 3. és 4. hullám maradt fenn,vagyis Stevenél és Samnél vannak a konzolok. Először a 3.hullám helyszínére teleportáltam. Elég jól eldugták a bombákat,de sikerült megtalálnom párat. Útközbe találtam egy hátizsákot,így abba tettem bele a bombákat. Csak reménykedni tudtam,hogy nem robbannak fel egy kisebb ütés következtében. Miután itt végeztem elteleportáltam a város végébe,ugyanis ott volt az utolsó hullám. Itt is felszedtem annyi bombát amennyit találtam,illetve amennyi bele fért a táskába. Mikor végeztem még gyorsan bele pillantottam a hátizsákba,hogy megnézzem mennyit sikerült összeszednem. Ha jól láttam akkor legalább 20 darab. Elégnek kell lennie,nem időzhetek tovább. Össze cipzároztam a táskát,a hátamra vettem és vissza teleportáltama szentélyhez...

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now