3.rész

2.3K 137 0
                                    

*Pietro szemszöge*

-Wanda! Tudod miért hívott ide mindenkit Stark?

Néztem körbe miután beléptem a nappaliba. Még tegnap este Stark szólt nekünk hogy másnap reggel 9re mindenki legyen itt. Azt viszont nem mondta minek. Szinte majdnem mindenki itt volt a csapatból. Csak Thort és Clintet nem láttam. Thorról tudom,hogy visszament Asgardba,de hogy Clint hol lehet azt nem.

-Annyit sikerült csak megtudnom,hogy Stark idehozat valakit. Elméletileg egy új csapattag.

Válaszolta Wanda halkan. Majd ő is körbenézett és megkérdezte:

-Clint hol van?

-Ő hozza az újoncot.

Lépett mellénk Stark,majd ránk mosolygott. Még mindig nem békéltem meg a tudattal,hogy Starkkal élünk. Jó tudom ő Vasember,meg lakhatunk a toronyba míg készül a bázis meg minden...de akkor is. Még mindig fura fazon. Beszélgettünk még egy kicsit vele majd odébb ment. Már lassan 1órája várunk de Clint és az 'újonc' még sehol.

-Mintha azt mondtad volna hogy 9-re itt lesznek.

Fordult Natasha Starkhoz. Aki épp a Kapitánnyal beszélt.

-Nos. Talán eltévedtek.

Válaszolta gúnyosan Stark. Ebben a pillanatban nyílt a lift ajtaja. Mindenki odakapta a fejét. Clint lépett ki egy lánnyal,egy igen szép lánnyal. Melegítőnadrág,sportmelltartó és pulcsi. Nem szívbajos a csaj az már biztos. Ahogy elnéztem elég jó erőben volt. De nem értettem miért hozatta ide őt Stark,sőt szerintem senki se tudta. Összenéztünk Wandával Tony beszólására. Mikor visszanéztem a lány engem nézett,majd hirtelen elkapta a fejét. Steve lépett oda hozzá.

-...Steve Rogers.

-Joyce Hopper.

Joycenak hívják. Szupi ezt is megtudtuk. De mit keres itt? Mindenki elkezdett beszélgetni majd azt vettem észre hogy a lány elindul a folyoson a szobálya felé. Nagyot mosolyogtam Tony arcán mikor Joyce közölte vele/velünk,hogy tudja hol van a szobálya mert megvannak neki a tervrajzok. Aznap nem láttam többször.

-Mit gondolsz az új csajról?

Kérdezte tőlem Wanda miközbe a szobánk felé sétáltunk. Külön folyosón vannak a nők illetve a férfiak szobái. Wanda azt is elmondta,hogy pont az ő szobályával szemben van Joyce szobálya.

-Aranyos.

Válaszoltam röviden. Ugyanis belemerültem a gondolataimba. Majd mikor elváltak útjaink Wandával megbökött.

-Hé! Azért elköszönhetnél.

-Ja,bocsi. Jóéjt.

-Jóéjt tökfej. Jah és elne felejtsd holnap reggel edzés!

Azzal nyomott az arcomra egy puszit,majd sarkon fordult és elindult a szobálya felé.

X

Sokszor tartunk csapat edzéseket. Tudjátok hogy minél jobban egy hullámhosszon legyünk,meghogy tudjunk csapatba dologzni meg ilyenek. A mai reggel is egy ilyen csapat edzéssel indul. Kiléptem a szobámból és elindultam az edzőterem felé. Láttam amint Steve befordul a másik folyosóra.

-Rossz folyosó Kapi.

Mondtam nevetve majd mellé futottam.

-Hova-hova?

Kérdeztem egy vigyor kiséretével. Mire ő rámnézett és válaszolt.

-Natasha azt mondta kisérjem el Joycet az edzőbe. Szóvaal...érte megyek. Jössz te is?

-Nem,kösz. Kihagyom. Az edzőbe tali.

Megütögettem a hátát majd elfutottam. Már majdnem az edzőteremnél voltam mikor majdnem elgázoltam Bannert.

-Hé! Figyelj már!

Kiáltotta utánam,de hiába már ott se voltam. Natasha épp Sammel verekedett. Sajnálom a fickót,nemtudja mire vállalkozott. Clint utánam lépett be a terbe és egyből az íjáért nyúlt. Wanda pedig ült,úgyhogy odafutottam hozzá.

-Reggelt.

Köszöntem neki majd lehuppantam mellé. Miután visszaköszönt felálltam mellőle.

-Jössz edzeni?

-Ma Vízióval edzek,bocs.

-Semmi.

Válaszoltam mosolyogva majd beletúrtam a hajamba. Miután megjött Vízió és Wandával odébb mentek edzeni én kisajátítottam a futópadot. Volt 5futópad ebből egy kifejezetten nekem készült. Speckó kis szerkezet,hálás vagyok Tonynak érte hogy megcsinálta. Éshogy nem kell rendes futópadon futnom egy csiga sebességével. Egy olyan 5perc után nyílt a terem ajtaja és Steve lépett be Joyceval. Kapi jól körbevezette. Szerencsére mikor mi idekerültünk Wandaval minket Clint vezetett körbe. Csak annyit mondott "Az ott az edző " míg Kapi,amint látom körbe is vezeti.Jó alaposan. Leszálltam a futópadról és odamentem Natasahoz mivel már leremdezte Samet. Aki egy vérző orral állt meg mellettem.

-Vigyázz vele kölyök. Nem fogja vissza magát.

Azzal felnevettem és megveregettem Sam vállát.

-Visszafogtad magad.

Szóltam oda Natnek aki épp vizet ivott. Majd elmosolyodott.

-Ha nem teszem,akkor most vihetném a korházba. Jössz te is?

Kérdezte egy gúnyos mosoly kiséretével. Megadón felemeltem a kezeimet,majd nevetve válaszoltam.

-Nem kösz. Most kihagyom.

Hirtelen az ajtó felé kaptuk a fejünket. Joyce épp most rontott ki az edzőteremből.

-Stark bajban van.

Lépett mellénk Sam. Kérdőn rá néztünk Natashaval,majd a vöröshajú nő megszólalt.

-Miért pont Stark?

-Ő hozatta ide,csak rá lehet mérges.

-Miért lenne mérges?

Kérdezte Fekete özvegy,majd összefonta a kezét a mellkasa előtt.

-Érthető... - kezdtem bele - hisz Stark idehozatta,majd leküldi velünk edzeni. Tehát még semmit se mondott neki miért van itt.

-Akkor most majd megtudja.

Tette hozzá Nat. Majd összecsapta két tenyerét ezzel jelezve,hogy ez már nem ránk tartozik és hozzá tette.

-Folytassuk az edzést.

Én visszamentem a futópadra nehogy még a végen Nat befoglyon maga ellen. Úgyhogy megint szegény Sammel edzett. Még úgy egy fél óraig voltunk a teremben. Wanda,Vízió meg Clint hamarabb elmentek. Miután én is végeztem elmentem reggelizni. Épp fordultam ki a folyosóról mikor valaki belém jött.

-Héé!

Szóltam utána. Joyce volt az. Utána akartam menni,hogy mondjam neki figyeljen jobbam mikor valaki utánam kapott és visszahúzott. Stark.

-Pietro! Hagyd.

-Mit csináltál vele? Nemtűnt valami boldognak.

A milliárdos félre húzott,vett egy mély levegőt és elmesélte mi történt. Hogy Joyce szülei egykor a S.H.I.E.L.D.-nek dolgoztak és hogy mutánsok voltak. Elmondta azt is,hogy ezt nem fogadta valami jól ami persze érthető,de miután mondták neki hogy ő is mutáns...ennél a résznél én is ledöbbentem. Else tudom képzelni hogy mit érezhet/gondolhatm most ő.

-Szóval most egy darabig ne zavarjátok. Értetted?

-Igen.

Azzal Tony elindult a labor felé,én pedig a konyha felé vettem az irányt. Persze semmi másra nem tudtam gondolni csak arra,hogy jól van-e...

Bocsánat a szünet miatt. De sikeresen elrepedt a csukló csontom és emiatt nem tudtam írni suliba és rengeteget kellett pótolnom:( De visszatértem;)

| Joyce | [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now