İkinci Yaşam -7-

21.4K 2.1K 731
                                    

"Ben dost istiyorum Cindy, benim dostum olur musun?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Ben dost istiyorum Cindy, benim dostum olur musun?"

Bu cümleyi söylediğimde ikimiz de sustuk. Diyeceklerimin hepsi bitmişti. Buraya kadardı. Hala benim yanımda olmak istemiyorsa elimden bir şey gelmezdi.

Cindy'nin yüzünü inceledim. Ne diyeceğini bilemiyormuş gibi duruyordu. Kendinden emin olmayan bir şekilde kollarını birbirine bağladı. Aramızda asılı kalan uzun bir sessizlikten sonra ise konuşmaya başladı.

"Sana saygı cümleleriyle hitap etmem."

"Tamam."

"Eğer beni sinirlendirecek bir şey yaparsan bedelini ödersin."

"Tamam."

"Bana bir şey emretmeye kalkarsan suratına yumruğu geçiririm."

Güldüm. "Tamam."

Sinirle gözlerini kıstı. "Her dediğime tamam demen sinirlerimi bozuyor. Başka bir şey desene be!"

Bu şekilde sinirlenmesi komiğime gitmişti. Tekrar güldüm. Tüm istediklerini kabul ettirmeye çalışan küçük bir kıza benziyordu. Bu kadar açıklamadan sonra böyle davranmasını hiç beklemiyordum açıkçası. Komik kızdı.

Benim güldüğümü gören Cindy daha da sinirlenerek bana doğru adım attı. Onu dostum olarak yanımda bulundurmaktaki kararlılığımı görünce sanki bir uzaylıymışım gibi garip bir şekilde bakmaya başladı.

"Sen kafadan çatlaksın."

"Biliyorum, bu yüzden seni yanımda istiyorum zaten. Bu manyaklığım yüzünden başıma bir şey gelmemesi için canın arkadaşın olan beni korursun." Tek gözümü kırptım ve sevimli bir surat ifadesi yaparak devam ettim. "Değil mi?"

Cindy iki saniye boyunca düz bir şekilde bana baktı. Sonra ise pes ediyormuş gibi nefes alıp verdi ve alnını ovuşturdu.

"Kabul edersem başıma büyük bir bela alacakmışım gibi hissediyorum." Bu sözleriyle dudağımı büktüm ve alınmış gibi yaptım.

"Üzüyorsun beni ama." Cindy gözlerini kıstı. Daha sonrasında gülerek başını iyi yana salladı.

"Neyse tamam. Başyardımcın olmayı kabul ediyorum. Ancak demin söylediğim şartlarda hala ciddiyim. Bir şey emredersen direkt suratına yumruğu geçiririm."

Bu sözleriyle gerçekten çok rahatlamıştım. Cindy'nin teklifimi kabul etmeme ihtimali her durum açısından benim için çok kötüydü. Büyük bir ilerleme kaydetmiş gibi hissediyordum. Rahat bir nefes alarak Cindy'e mutlu bir ifadeyle baktım.

"Kabul ettiğin için gerçekten teşekkür ederim. Bugün diğer kızlara da seni seçtiğimi açıklamayı düşünüyorum. Başyardımcı seçimlerinin bir an önce bitmesi benim rahat bir nefes almam için çok önemli."

Cindy anladığını belirtir gibi başını salladı. Bu işin aradan çıkması iyi olmuştu. Zaten seçtiğim kişiyi duyurmadan önce her halükarda Cindy ile konuşmam gerekecekti.

İkinci Yaşam 1-2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin