Kapitola 20|

1K 107 43
                                    

Max

,,Myslel som, že pôjdeme do nášho klubu," zavrčal som, keď ryšavej jaguár zaparkoval pred napráskaným klubom v strede mesta.

Na šťastie som si vydobyl miesto vpredu, a tak sa musela emo tlačiť s naším adonisom vzadu.

,,Nemôžem ho predsa vziať do klubu medzi metalistov," zašepkala tak, aby ju Jared nemohol počuť.

,,Prečo nie? Možno by aspoň nebol otvorený, ako nohy mníšky," pokrčil som nosom.

Ten chlapec mi nebol ani trochu sympatický a napriek tomu, že som ho poznal len krátko, nerozumel som čo na ňom ryšavá vidí. Odhadol by som ju na čokoľvek, no na takýto typ ani zďaleka nie.

,,Spomínaš si na deň, kedy si nastúpil ku nám do školy? Horko ťažko z teba niekto dostal meno. Takže sa tu prestaň oháňať s otvorenosťou," zagánila na mňa ryšavá a jej tvár razom nabrala červený tón.

Zbožňoval som, keď som ju mohol provokovať.

,,To bolo niečo úplne iné," protestoval som.

,,Nie, nebolo," hodila po mne prísny pohľad a nečakajúc na moju odpoveď sa vysúkala z auta.

Vlastne som ani žiadnu odpoveď pripravenú nemal. Ofučane som ju nasledoval a zastavil sa až pred vchodom klubu, ktorý niesol názov Arcadia. Nikdy som v tomto klube nebol a tiež som potom ani nikdy netúžil. Neznášal som miesta, kde som mohol stretávať podobných ľudí, akým bol Jared.

,,Tento klub zbožňujem," ozval sa nadšene Jared a ryšavá s emo sa šťastím takmer rozpustili.

No nehovoril som to?

Pretočil som očami a nasledoval ich ku vchodu, kde sme sa cez dav ľudí predrali až dnu. Samozrejme, že Jared bol čosi, ako VIP hosť. Neprekvapilo ma to.

Krátkou chodbou sme sa okolo pánskych a dámskych záchodov presunuli až ku skleneným dverám, ktoré nás oddeľovali od interiéru klubu. Ako prvá sa po dverách hodila práve Kara, čím úplne stratila moje sympatie. Nadobro. Rozumeli sme si hlavne vďaka hudbe, ktorú sme obaja počúvali, no teraz som ju videl tanečným krokom poskakovať ku neónovo vysvietenému baru a prišlo mi zle.

Napriek tomu som ju nasledoval. Pivo bolo to jediné, čo ma ešte dnes mohlo prebrať k životu. Pri bare by ste sotva našli voľné miesto, no ak som sa odzadu natlačil na Karu, mohol som aspoň zakričať svoju objednávku. Otočil som sa na ryšavú, no tá už stála obďaleč a jej objednávku už vybavoval Jared. Tak fajn. Nemal som pri sebe príliš veľa prachov a tento klub vyzeral drahšie, ako štyridsať Meganiných domov dokopy.

Do ruky som si vzal pivo a jedno podal Kare, ktorá ho s úsmevom prijala.

,,Nemyslel som, že máš podobné kluby rada," odvetil som s úškrnom.

,,Ani nemám, ale všade lepšie, ako na tej blbej večeri. A navyše, robíme to pre Zoe. Ak by sme Jareda zobrali do klubu kam chodíme s tebou, pravdepodobne by ušiel skôr, než by sa stihli poriadne spoznať," pokrčila plecami a odpila si z piva.

,,Je to debil. Nemyslím si, že sa s ryšavou dajú dokopy," zamrmlal som viac menej pre seba, no pohľad na ryšavú, ktorú práve Jared ťahal na parket hovoril niečo úplne iné.

V ruke mala pohárik s tvrdým alkoholom a doširoka sa usmievala. Jared si ju prezeral, akoby bola kus údeného mäsa a ja som mal chuť vraziť mu. Nie preto, že sa dotýkal ryšavej. Do toho mi nič nebolo. Skôr to bolo preto, že si myslel, že je presne taká, ako zvyšok dievčat v tomto klube.

𝐙𝐎𝐄 ✅Where stories live. Discover now