Kapitola 27|

964 108 42
                                    

Max

,,Kirsten."

,,Čože?"

,,Moje meno je Kirsten. Myslela som, že by si ho chcel vedieť skôr, ako spolu pôjdeme hore," usmiala sa čiernovláska, keď som náš bozk prerušil.

Priznávam. Chuť zobrať ju do izby som mal ešte skôr, akoby to sama navrhla. Vlastne, chuť som dostal práve v momente, keď som videl slizkého Jareda, ako oblizuje krk mojej ryšavej. Iste, viem. Nemal som právo žiadnym spôsobom si ju privlastňovať, no z nejakého dôvodu som nezniesol pohľad na to, ako to robil Jared. On si ryšavú nezaslúžil. Tým som si bol istý.

Kirsten, alebo ako sa to volala ma dokázala zamestnať natoľko, aby som sa na ten výjav pozerať nemusel. Teda až do momentu, kedy sa ryšavá snažila oslobodiť zo zovretia Jareda. Privrel som oči v snahe zaostriť na divadielko, ktoré sa odohrávalo pri bare.

Ruka patriaca Kirsten mi tvár natočila smerom ku sebe, no okamžite som ju strhol a pritlačil ju späť ku jej telu.

Urobil som niekoľko krokov dopredu. Nepremýšľal som nad tým či je to, čo sa chystám urobiť správne. Videl som, že niekto zaobchádza s ryšavou pod mojou hladinou tolerancie a to muselo ako dôvod stačiť.

,,Jared, prepáč ale nie som pripravená," zamrmlala, keď som sa ocitol priamo za ňou.

Jeho ruky stále spočívali na jej predlaktiach. Zúfalo očami sondoval jej tvár a mne bolo priam na zvracanie z toho, ako veľmi po nej bažil.

,,Nechcel som ťa vystrašiť. Samozrejme počkám. Nebudem na teba viac tlačiť," odvetil pripitým hlasom a pritiahol si ju do silného objatia.

Ruky ryšavej sa nevládne kolísali vedľa jej tela.

,,Stačilo," odvetil som pokojne a rukou jemne sotil do Jareda, ktorý sa zakolísal, no ryšavú okamžite pustil.

Neuniklo mi, že sa na mňa nepozrela. Pohľad zapichla do zeme a o jeden krok ustúpila dozadu.

,,Čo je zase? Nič som jej neurobil, jasné? Nemusíš ju strážiť, ako pes," rozhodil rukami Jared a na tvári sa mu črtal beznádejný výraz.

,,Vždy ju budem strážiť. A je mi jedno či to budeš ty, alebo niekto iný," pokračoval som stále pokojne a pravou rukou obopol ramená ryšavej.

Prekvapilo ma, keď telom trhla a ustúpila nabok.

Zmätene som nadvihol obočie a obrátil sa Jaredovi chrbtom. Zároveň som tak stál priamo oproti ryšavej, ktorá svoj pohľad stále upierala do zeme.

,,Hneváš sa na mňa? Myslel som, že ťa otravuje," vzal som jej bradu medzi palec a ukazovák, čím som ju donútil pozrieť na mňa.

,,Nerozumiem, prečo sa neustále miešaš do môjho vzťahu. Ja som tiež neprišla za tebou a neodtrhla od teba tvoju sexi spoločníčku. A vieš prečo? Pretože mi je to jedno. A rovnako tak by to malo byť jedno aj tebe. Je to môj život, moje telo a môžem si s ním robiť čo len chcem," odpovedala tvrdým, chladným tónom.

Vedel som, že toho znovu vypila viac, ako mala. Svedčil o tom jej hlas, ktorý sa miestami stával nezrozumiteľný, no napriek tomu som dokonale pochopil, čo mi tým chcela povedať a musel som sa usmiať.

,,Ty žiarliš, ryšavá," zašepkal som jej blízko pri tvári.

Nechcel som, aby náš rozhovor počul Jared. Vlastne by som bol najradšej keby vypadol, no jeho pohľad som na chrbte cítil stále.

,,Č-čože? Ty si sa musel zblázniť," prudko pokývala hlavou, no moje ruky, ktoré jej tento krát obopínali tvár ju upokojili.

,,Pôjdeme hore a porozprávame sa o tom, ryšavá," jemne som sa odtiahol a svoje prsty preplietol s jej.

𝐙𝐎𝐄 ✅Where stories live. Discover now