Kapitola 28|

1K 112 31
                                    

_________________________________________

Ahojte, zlatíčka. Mrzí ma, že som vás neoznačila, ale veľmi som chcela, aby som kapitolu vydala čo najrýchlejšie vzhľadom ku včerajšiemu zakončeniu kapitoly 😁😁

Zároveň upozorňujem, že kapitola je určená pre osoby staršie ako pätnásť rokov. 

Ľúbim vás a ďakujem vám za vašu podporu ❤❤❤

_________________________________________

MAX

,,Sme.Len.Priatelia." zopakoval som pomedzi bozky, ktoré som si napriek situácii nedokázal odoprieť.

Akoby som vlastne mohol? Ryšavá bola sexi. Skurvene sexi! A navyše ma chcela. Vedel som to. Cítil som to z jej dotykov. Z jej prstov, ktoré mi divoko prehrabávali vlasy. Napriek tomu som si v hlave neustále opakoval bolestivý fakt. Bola opitá, čo som bol síce tiež, no stále bola moja hladina podstatne nižšia, ako tá ryšavej. A navyše. Boli sme priatelia. Najlepší priatelia.

,,Nemôžem," odtiahol som sa napokon.

Ani zďaleka to však nebolo tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Bolo priam nemožné prerušiť to, čo som len pred malou chvíľou prežíval. Pravdou bolo, že to bolo už po druhý krát, kedy som mohol ochutnať pery ryšavej, no tento krát to bolo iné. Tento krát som po nej túžil tak veľmi, že som tú bolesť mohol cítiť v každom kúsku môjho tela. Pomaly prechádzala každou jednou bunkou a vysmievala sa mi.

,,Prečo nie?" vydýchla ryšavá, nespúšťajúc zrak z mojich pier.

Do tých svojich si pri tom nevedome zahryzla.

Do riti!

,,Pretože si opitá. A ja ťa mám príliš rád nato, aby som to zneužil," zašepkal som.

Jej tvár bola stále príliš blízko nato, že som jej hlboký výdych cítil na svojej.

,,Prestaň s tým konečne. Prestaň sa ku mne správať, akoby som bola malé dieťa. Viem, čo robím, Clifford. Vedela som to tam hore a viem to aj teraz," odvetila ráznym hlasom, pozerajúc mi pri tom hlboko do očí.

Premýšľal som. Prešlo možno niekoľko sekúnd, no ja som mal pocit, akoby to boli celé hodiny. V rýchlosti som si prezrel miestnosť v ktorej sme sa nachádzali, akoby som hľadal oporný bod. Z tejto situácii ma však nemohlo dostať nič a to z jediného dôvodu. Nechcel som, aby to skončilo.

Tvár som natočil späť k červenej tvári mojej spoločníčky a niekoľko sekúnd ju bez slova pozoroval. Nechcel som sa unáhliť. Možno som čakal na moment, kedy za nás rozhodne sama. Mal som chuť dotknúť sa jej tváre. Chcel som jej palcom pohladiť plné pery, no nič z toho som neurobil. Čo ak by som sa rovnako cítil, keby som tu bol napríklad s čiernovláskou, ktorej meno som už zabudol? Uškrnul som sa. Snažil som sa oklamať sám seba. Tak, ako sa cítim teraz som sa necítil ešte nikdy. Stále som však nedokázal pochopiť, čo za tými pocitmi je.

Ryšavá natiahla pravú ruku za mojou a následne si ju priložila na tvár. Prsty, ktoré som mal zohnuté v päsť som pomaly roztvoril, čím som mal jej ľavú polovicu tváre v dlani. Privrela oči a hlavu pomaly naklonila na bok. Bez dychu som ju pozoroval. Nikdy pred tým sa ryšavá nesprávala takto. Nikdy pred tým nebola takáto otvorená, uvoľnená. Bola toto ryšavá, ktorú som doteraz nemal možnosť spoznať? Prečo sa mi do riti táto ryšavá tak veľmi páčila?

Náhle oči otvorila a svoju ruku presunula ku mojej tvári. Rukou mi prešla po strane, kde sa nachádzala jazva a ja som stuhol. Prudko som privrel oči, čo si musela všimnúť, no napriek tomu ruku ponechala na mieste.

,,Prečo stále pochybuješ o tom, že si nádherný?" zašepkala a pery pomaly pritlačila na kútik mojich.

Vedel som, že ryšavá doteraz nemala skúsenosti s inými mužmi, no napriek tomu som sa po prvý krát cítil, akoby som bol ja ten kto nevedel čo robiť. Panika sa miesila so vzrušením, ktoré prenikalo celým mojím telom. Zároveň som nebol schopný odpovedať na tak jednoduchú, no zároveň zložitú otázku.

,,Možno nejde o vonkajšiu krásu, ryšavá," odpovedal som po niekoľkých mučivých sekundách a nahol sa, aby som mohol nosom prejsť po jej líci.

,,Z vnútra si krásny rovnako," odvetila potichu, takmer nečujne a prsty znovu zaborila do látky na mojom tričku.

Bol som si istý, že ho mám na sebe posledný krát.

Tento krát však potiahla silnejšie a telom sa naklonila dozadu. S mojou váhou by si sotva poradila sama, a tak som jej pomohol a pretiahol sa na zadné sedadlá. Nedočkavo sa pritlačila k oknu, aby mi dala viac priestoru a ja som sa tak celou váhou ocitol nad tým jej. Jednou rukou som sa zapieral o operadlo z bielej kože a prstami druhej prechádzal po odhalenom ramene z ktorej sa jej zosunulo ramienko na zelených šatách. Cítil som, ako sa jej telo podo mnou napína. Nedočkavo si hrýzla do pery a ani na jedinú sekundu zo mňa nespúšťala zrak.

Naklonil som sa ešte nižšie a práve v momente, kedy ryšavá otvorila pery v očakávaní, že naše ústa splynú som sa odtiahol. Prudko otvorila oči a keď si uvedomila, že sa s ňou hrám, jemne sa usmiala.

Podľa jej pohľadu som ucítil, že aj cez mocnú látku mojich nohavíc cítila moje vzrušenie. Jej pohľad kričal potom, aby som sa jej dotýkal. Celú svoju váhu som presunul na jej telo. Tlačil som sa naň tak veľmi, až podo mnou hlasno zastonala. Oči sa mi prudko zúžili. Nemohol som odtrhnúť zrak od jej červenajúcich sa líc.

Do pekla, ako je možné, že som si niky nevšimol, ako veľmi sexi vyzerá, keď sa červená? Tak skurvene sexi.

Bez váhania som sa znovu prisal na jej pery. Naše jazyky sa spolu hrali a ryšavá mi medzi tým z tela stiahla biele tričko. Prstami prechádzala po nahom chrbte a zastavila sa až na zadku, kde jemne zatlačila.

Ruku som jej jemne podložil pod kríže, aby som si ju mohol upraviť do pohodlnejšej polohy, no ani na jediný moment som sa nedokázal vzdať tých horúcich pier. Dych ryšavej bol hlasný a každou sekundou sa zrýchľoval presne tak, ako ten môj.

Bol som nútený trochu sa zosunúť, načo ryšavá automaticky roztiahla stehná, medzi ktoré som dokonale zapadol. Pritlačil som sa ku nej ešte viac, načo potichu vydýchla do bozku. Vedel som, že nedokážem prestať, no napriek tomu ma zmáhali pochybnosti. To, čo som však cítil bolo silnejšie. Nebolo to len vzrušenie. Bol to chtíč tak silný, že nech by som sa snažil akokoľvek, nedokázal by som nutkanie mať ju práve pri sebe ovplyvniť. Ani za cenu, že tým možno všetko pokazím. Veril som však, že naše puto je tak silné, že sa to stať nemôže.

Prsty ryšavej sa teraz presunuli k lemu mojich nohavíc a ja som tak bol nútený nadvihnúť sa, aby som z nich mohol vykĺznuť. Nemohol som uveriť, že sa to skutočne deje. Nemohol som uveriť, že jej ruka skutočne putuje ku mojej pýche a pevne ju zviera v ruke. Vydýchol som a lakťami sa oprel o povrch sedačky za jej hlavou.

,,Do riti, ryšavá," precedil som cez zuby, keď sa jej ruka dala do pohybu.

,,Volaj ma prosím Zoe. Len dnes. Len teraz," zašepkala a znovu svoje pery pritlačila na moje. Ale len na chvíľu, aby sa mi znovu mohla pozrieť do očí, ktoré horeli túžbou. Túžbou po nej.

,,Prosím, hlavne ma zajtra nezabi, Zoe," odvetil som zúfalo.

Ryšavá sa pod mojím telom potichu rozosmiala a voľnou rukou sa natiahla po svojich nohavičkách, ktoré za malú chvíľu ležali na podlahe auta.

,,Nikdy," odpovedala potichu a obe ruky mi prevesila cez krk v očakávaní toho, čo príde.

,,Môžem?" opýtal som sa pred tým, ako som ukončil naše trápenie.

Vedel som, že tým len zaženiem svoju neistotu. Pocity, ktoré mi napriek všetkému, čo sa práve dialo nedali vydýchnuť. Skutočne však verím tomu, čo mi odpovie?

,,Musíš, Clifford."

𝐙𝐎𝐄 ✅Where stories live. Discover now