27 - Geschokt

545 41 6
                                    

Pov. Jaymie

Rustig open ik mijn ogen. Het licht van buiten vormt een gevaar voor mijn ogen. Een schok van hevige hoofdpijn schiet door mijn hersenen heen waardoor ik automatisch meteen weer mijn ogen sluit. Wacht eens even... Voorzichtig probeer ik mijn ogen nog een keer te openen. Deze keer lukt het me mijn ogen te openen tot kleine spleetjes. Grijze gordijnen? Band posters van the script en Queen? Dit was zooo niet mijn appartement!

Zo voorzichtig mogelijk til ik de dekens een stukje omhoog. Fuck, ik had het kunnen weten. Geen ondergoed. Ik wrijf in mijn ogen en merk tot mijn verbazing dat er iemand naast me ligt. Een jongen? Oh mijn god, een jongen! Donker haar, tatoeages en.... nee! Mijn gedachtes draaien overuren als ik denk aan wat ik gisteravond allemaal wel niet gedaan heb. Met Phill! Hadden ik...en Phill, vannacht?Nee... toch?

Ik probeer mezelf wat omhoog te tillen, maar mijn armen zijn te slap waardoor ik uiteindelijk toch weer terug het kussen in val. Hopelijk word hij niet gelijk wakker, dan hoef ik hem nog niet gelijk onder ogen te komen. Als ik denk aan wat Phill en ik samen allemaal wel niet gedaan zouden kunnen hebben? De gedachte alleen al laat me warm voelen van binnen. Had ik hem vannacht verteld hoe ik over hem dacht? Dacht hij ook zo over mij?

Er zat maar een ding op om daar achter te komen. ''Phill?'', vraagt mijn zachte stem. Ik probeer mijn been onder die van hem vandaan te wurmen. Wacht, is hij ook? Nog eens til ik de dekens op. Ik knijp mijn ogen samen, bang voor wat ik te zien ga krijgen. Voordat ik mijn ogen open neem ik een teug adem. Dan vinden mijn pupillen zijn lichaam onder de dekens. Naakt... Eveneens.

Oh god, oh god, oh god! Ik adem langzaam uit en scan de kamer op hints van gisteravond. Over de rand van het bed zie ik ergens in een hoek mijn bh liggen. Vijf meter daar vandaan op een kleine houten stoel aan een bruin bureau hangt mijn jurkje half open geritst. Naast het bed ligt mijn gestippelde onderbroek, en aan de andere kant van de kamer ligt een zwart witte Calvin Klein onderbroek vredig op de grond te rusten

Het was overduidelijk. We hadden seks gehad. Ik, Jaymie Conners had seks gehad met Phill Keslton. Naast me bewoog het lichaam van Phill zich naar me toe. Ik  voelde al snel een arm om me heen geslagen worden. ''Jaymie'', mompelde hij. Ik mocht dit dan wel super awkward vinden, zijn ochtendstem was te sexy voor woorden. Ik durfde niet te reageren. Zijn ogen openden.

Het wás Phill, zijn blauwe ogen glommen ontdeugend in het ochtendlicht dat door de goordijnen heen scheen. In tegenstelling tot mij had hij er in ieder geval geen barstende koppijn van. ''Goedemorgen'', zegt hij met een zware zwoele stem. Zijn wangen zijn lichtjes rood getint en zijn haar zit warrig. Had ik daar vannacht voor gezorgd?

Ik kon hem alleen maar aanstaren wanneer ik me omdraaide en zijn arm iets losser om me heen viel. ''Phill?'', vroeg ik. Hij leek te zoeken naar een aanknopingspunt. Een hint, van wat ik nog wist van gisteren. Zonder verder iets te zeggen slaat hij zijn andere arm ook om me heen, laat zijn voeten tegen de mijne aan rusten en plant een kus op mijn mond. Wat?

Zijn zachte lippen smaken zoetig, maar hij ruikt niet naar alcohol. Het licht had ook al geen effect op hem. Was hij nuchter geweest gisteren? Ik moest het zwart op wit hebben. Ik wilde de waarheid weten. ''Wat hebben we vannacht allemaal uitgespookt?'', vroeg ik hem. Hij keek me verbaasd aan. Bijna geschrokken. ''Weet je echt helemaal niet meer van gisteravond?'', plaagt hij me half. Hij grijnst en lacht zijn tanden bloot wanneer hij zijn hand rustig over mijn wang heen laat gaan. Zijn ogen boren door mijn hart heen. Herinneringen van vannacht komen langzaam terug.

Beelden vliegen door mijn hoofd heen. Phill die me kust, mijn neus, mijn mond, mijn voorhoofd, mijn nek, mijn buik en nog veel meer. Het lijkt allemaal wel een droom. Had ik hem gezegd wat ik voor hem voelde? Ik weet het zeker. En hij had gevoelens voor mij? ''Vaag herinner ik me wat we vannacht gedaan hebben'', zeg ik zacht. Ik voel dat mijn wangen warm worden. Phill kijkt me nu serieus aan en laat zijn hand van mijn wang af glijden richting mijn hals waar hij met zijn vingers rondjes draait over mijn sleutelbeen. ''Weet je ook nog waarom Jaim?'', vraagt hij. Zijn ogen glijden van mijn mijn mond naar mijn ogen.

Ik probeer na te denken, maar mijn hoofdpijn maakt het er niet beter op. Langzaam schud ik mijn hoofd. Phill kantelt zijn hoofd en komt wat dichter bij me liggen. ''Jaymie,...'', Phill slaakte een diepe zucht, ''..je zei dat je van me hield'', zegt hij. Ik sloeg mijn hand tegen mijn voorhoofd. Dronken ik. Ik wist dat ik altijd hoerig werd als ik dronken was. Maar Phill vond ik ook echt leuk. ''Heb ik beschamende dingen gezegd?'', vraag ik, zijn opmerking ontwijkend.

Hij laat zich niet afleiden. ''Jaymie, ik moet weten of je het nu nog steeds meent, want ik doe dat wel'', zegt hij iets harder. Hij bijt op zijn lip en laat zijn vingers stoppen met draaien. Ik knik. ''Ja'', zeg ik. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht. ''Mooi zo'', zegt hij. Wat nu? Denk ik. ''Kom'', zegt hij. Hij opent zijn armen en laat me bij hem liggen. ''Zal ik je eens vertellen wat je gisteren allemaal voor leuke dingen hebt gezegd?'', zegt hij. De grappenmaker.

Dit voelt zo raar. Phill vertelde me over mijn poging Disney muziek van Assepoester mee te zingen, dat hij me beloofd had naar Disney land te gaan als ik mee zou lopen. Dat hij me moest tillen omdat ik zo dronken was geweest. Maar toch weet ik dat ik dit wil. En dat hij dit wil. We zijn gelukkig nu. Dat was toch de bedoeling?

Dan vliegt me de belangrijkste vraag ooit te binnen. Ik draai me van hem weg en kijk hem heel serieus aan. ''Phill?..'', vraag ik. Hij knikt. ''Heb je een condoom gebruikt?''. Dan zie ik zijn gezicht wit wegtrekken.

Sky pov:

''Jaymie, rustig meisje'', probeer ik haar te kalmeren. Nu maar hopen dat Aiken niet ineens de hoek om komt lopen. ''Het was allemaal mijn schuld Sky'', zegt ze. ''Van wie is het?'', vraag ik langzaam. Ze kijkt op vanonder haar betraande wimpers en spreekt. ''Phill'', zegt ze. Mijn ogen worden groot. Aiken's beste vriend heeft zijn zus zwanger gemaakt? Dit gaat hij niet leuk vinden. Hij zal woedend worden op Phill, en al helemaal op Jaymie.

''Ik zal het niet vertellen'', zeg ik zacht. Ze knikt en veegt haar tranen weg. Op dat moment komt Phill de wachtkamer ingelopen. In zijn handen heeft hij een tijdschrift en een folder vast. Wanneer hij mij ziet staan en zijn ogen zich op de huilende jaymie vestigen laat hij het tijdschrift wat hij las uit zijn handen vallen en snelt hij zich gelijk naar haar toe. ''is er iets mis?'', hoor ik hem vragen. Snel stap ik opzij. Het is fijn om te zien dat Phill haar niet alleen laat. Het is tenslotte ook zijn probleem nu.

''Nee er is niets'', zegt Jaymie tegen hem. Phill's armen slaan zich om Jaymie heen waarna hij in de stoel naast haar gaat zitten en haar hand vast pakt. Ik kijk naar de twee voor me en vraag me af wanneer dit gebeurd is. Dan gebeurt hetgeen waar ik al zo bang voor was. Aiken stormt de wachtkamer binnen en oogt mijn richting uit. ''Sky, vertel me nu wat die dokter zei en hoe zit dat nu met..'', zijn  zin wordt onderbroken door Jaymie en Phill die nu zijn aandacht trekken.

Wanneer hij ziet wat Phill in zijn handen heeft breekt er iets in hem. Zijn ogen worden donkerder wanneer hij een stap dichter naar Phill toe zet. ''Abortus. Ja of nee?'', staat er op de folder.

Het pact (NL) ✔️Onde as histórias ganham vida. Descobre agora